Sunnuntain 3 ottelua

Veiterä – JPS Klo: 13.00

Veiterä ei kommentoinut sivuillaan kuin kookoonpanonsa

JPS:n lyhyt kommentti:

Jipsin pelit jatkuvat tänään Lappeenrannassa klo 13 @veiterabandy vieraana.👊

Luvassa varmasti jälleen kova ja tiukka matsi.💪

Ottelusta ei tietojemme mukaan ole live-lähetystä


Botnia – WP 35 Klo: 13.00

Botnia toivotti katsojat tervetulleiksi oulunkylään!

WP 35 kommentoi ottelua Ogelissa seuraavasti:

WP 35 pelit Bandyliigassa jatkuvat sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Oulunkylässä Botnian. Botnia on sarjassa seitsemäntenä heti varkautelaisten perässä pisteen takana. Sunnuntaina tuleekin olemaan 4 pisteen ottelu taistelusta kuutossijasta ja kahdesta lähtöpisteestä jatkosarjaan.

– Botnia on kotonaan vaikeasti voitettava joukkue ja Oulunkylä on ollut aina vaikea paikka meille, sen osoitti jo alkukausi, kun hävisimme maalilla HIFK:lle siellä, miettii päävalmentaja Juha Järveläinen.

Joukkue päässee parhaalla rosterilla sunnuntaina, ensimmäistä kertaa sitten avausviikonloppun.

– Tosi positiivista on, että kaikki pelaajat ovat nyt käytettävissä ja päästään tätä kautta rakentamaanvähän kuin uudestaan. Nyt, kun kaikki ovat käytettävissä niin tullaan harrastamaan kokoonpanossa pientä rotaatiota ja kilpailu sisäisestikin kasvaa, iloitsee Järveläinen.

Libero Joona Pietikäisen paluu kokoonpanoon piristi selkeästi WP 35:n peliä ja jatkumoa edelliselle pelille joukkue hakee sunnuntaina.

– Keskiviikkona peli näytti jo jääpallolta ja siltä, mitä se oli kauden kolme ensimmäistä peliä, usko joukkueeseen ja loppukauteen on vahva, päättää Järveläinen.

Alta ottelun Live-Lähetykseen


HIFK – OLS Klo: 13.00

HIFK:n mietteet ennen ottelua olivat seuraavat:

Tuplaviikonlopun toisessa matsissa vastaan luistelee OLS. Matsissa sarjan jumbojoukkueet ottavat mittaa toisistaan. Molemmilla joukkueilla on kasassa vasta 3 pistettä, tosin OLS:a on yksi ottelu enemmän pelattuna. Matsi alkaa Brakulla klo 13:00. Tule mestoille kannustamaan Röda voittoon!

Rödan alkukausi on ollut haastava. Ottelut eivät ole menneet toivotusti, ja kasassa on vasta 3 pistettä 10 ottelusta. Joukkueen suurin murhe on ollut maalinteko. 10 ottelussa on tehty ainoastaan 15 maalia, joka on 9 vähemmän kuin toiseksi vähiten maaleja tehneen OLS:n saldo. Tämän päivän ottelussa maalisaldoa lähdetään parantamaan, ja sitä kautta pidetään pisteet Stadissa.

Hyökkääjä Otso Ikävalko ajatuksia päivän matsista:

Millä fiiliksillä matsiin, tiukka ottelusuma ja paha tappioputki päällä?
Edelleen hyvällä fiiliksellä. Tänään on tärkeä matsi, meillä on hyvä mahdollisuus parantaa sijoitusta runkosarjassa ja sitä kautta parantaa lähtökohtia jatkosarjaan. Meillä on kova luotto omaan tekemiseen ja siihen, että saadaan peli toimimaan kun jatkosarjan tosipeli alkavat.

Vastassa OLS, minkälaista matsia odotat?
Tiukkaa vääntöä tiedossa. Oulussa pelattiin tasan, ja muutenkin OLS:n kanssa ollut tasaisa matseja.

Millä saadaan tappioputki katkaistua niin, että pisteet jää Stadiin?
Tänään tehdään maaleja!

Ketä kannattaa seurata ja miksi?
Aku Ojanen tulee tänään olemaan liekeissä, ja tulee loppukauden!

OLS ei enää eilisen ottelun jälkeen erikseen Helsingin matkaa kommentoi

Alta Live-Lähetykseen (Vaatii kirjauksen ja toimii puhelimella tai tabletilla)


Leave a Reply