Lauantain tulokset

Narukerä – OLS 7-1

Narukerä kommentoi voittoa seuraavasti:

Narukerä siirtyi sarjakärkeen. Koko kauden tappioitta pelannut kotijoukkue jatkoi hyvää virettään voittamalla oululaiset lukemin 7-1 (3-0). Etenkin toisella puoliajalla lumisade haittasi pelin kulkua selvästi.

Seuraava viikko treenataan kovaa ja viikonloppuna on edessä kaksi tärkeää ottelua. Lauantaina Mikkelissä kohdataan Kampparit ja sunnuntaina Jyväskylässä vastassa on JPS. Molempia otteluita voidaan luonnehtia kärkikamppailuiksi.

Kerän kapteeni Ville Aaltosen kommentit pelistä:

Vaikeat oli olosuhteet tänään. Ensimmäinen puoliaika pelattiin kovaan vastatuuleen ja se pelattiin kyllä hyvin. Lisämaalejakin olisi voitu tehdä. Toinen puolikas oli vaikea, pelaamisesta ei tullut mitään. Lumitykin lailla tullut lumisade pilasi pelin. Hyvin hoidettiin kuitenkin kokonaisuudessa peli ja hyvät kaksi lisäpistettä taskuun.

Alkuviikosta vedetään pari terävää harjoitusta ja loppu viikosta hiotaan pelin yksityiskohtia. Kova viikko on edessä tai oikeastaan kovat kaksi viikkoa joten treeni-rasituksen ja levon suhteen tarvitsee olla tarkkana.

Hannu Neva Kunniagalleriaan

Tänään ottelun alussa palkittiin pitkäaikainen Narukerän seuratyöntekijä Hannu Neva, joka valittiin Jääpalloliiton kunniagalleriaan. Kiitos Hannulle hyvästä työstä jääpallon ja Narukerän eteen.