Kinkku pelit tänään

Narukerä – Akilles Klo: 15:00

Narukerä kommentoi ottelua seuraavastiTapaninpäivän derby pelataan pitkästä aikaa yleisön edessä Amiko-Areenalla. Viime kaudella Akillesta vastaan pelattiin loistava ja viihdyttävä välieräsarja, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle seuraamaan jatkuuko Narukerän hyvä vire. Suomen Cup mukaan lukien Kerä on jo 12 ottelun tappiottomassa putkessa. 🔴🔵

Akilles ei kiireiltään ottelua kommentoinut

Alla olevasta Linkistä pääset katsomaan ottelua (maksullinen)


Kampparit – Veiterä Klo: 15:00

Kampparit kommentoivat ottelua seuraavasti:

Jääpallon Bandyliiga herää kinkunsyönnistä tapaninpäivänä, kun Lappeenrannan Veiterä saapuu maanantaina Kampparien edustusjoukkueen vieraaksi Hänskiin.

Perinteinen tapaninpäivän ottelu on joukkueiden kohtaamisista tämän talven ensimmäinen. Sarjaohjelma sattuu kaiken lisäksi olemaan sellainen, että joukkueet pelaavat uudelleen saman viikon perjantaina ja tällä kertaa Lappeenrannassa.

Kampparit lähtee Veiterä-otteluun Bandyliigan sarjajohtajan paikalta. Veiterä on sarjataulukossa viides, mutta kaksi ottelua mikkeliläisiä vähemmän pelanneena.

Veiterän lyhyet kommentit:

Tänään pelataan tapaninpäivän klassikko-ottelussa Kamppareiden vieraana 💪

Alla olevasta linkistä voit seurata ottelua (maksullinen)


Botnia – HIFK Klo: 15:00

Botnia ei kommentoinut ottelua muuten kuin mainoksella Facebookissa.

HIFK kommentoi ottelua näin:

Tänään pelataan klassinen tapaninpäivän derby Botniaa vastaan. Tänä vuonna matsi isännöi Botnia Oulunkyläs. Matsi alkaa klo 15:00.

Tapaninpäivän derby on yksi kauden kohokohdista, varsinkin kun viime vuonna matsi jouduttiin siirtämään eikä näin ollen päästy tapojen mukaan pelaamaan tapanina. Röda on viime vuosin ollut vahvempi tapaninpäivän derbyissä voittaen 4 viimeistä. Botnia on viimeksi voittanut tapaninpäivän derbyn vuonna 2016.

Molempien joukkueiden alkukausi on ollut haastava. Botnialla on kasassa 2 pistettä 9 ottelusta, ja Rödalla 3 pistettä 7 ottelusta. Näin ollen päivän matsi on erityisen tärkeä molemmille joukkueille loppukauden pisteitä ajatellen. Lisäksi matsissa on tarjolla Stadin herruus, joka tuo varmasti lisämaustetta peliin.

Kapteeni Tommi Niittylän ajatuksia tapaninpäivän derbystä:

Millä fiiliksillä tänään tapaninpäivän derbyyn?
Tapaninpäivän derby on aina yksi kauden kohokohdista. Klassinen matsi, jossa aina tunnetta ja monesti hyvin yleisöä paikalla. Lisäksi on Stadin herruudesta pelaaminen tuo aina mukaan vähän erityistä latausta.

Viime matseissa ei ole tullut toivottavia tuloksia, mitä pitää tehdä jotta tämä muuttuu?
Meidän pitää luottaa omaan peliin. Jatketaan kurinalaista puolustusta, ja kun saadaan paikkoja niin tehdään niistä maalit. Maalit ollut kortilla tällä kaudella, mutta varmasti kun tehdään duunia ja uskalletaan pelata rennosti niin alkaa myös syntymään maaleja ja sitä kautta saadaan voittoja.

Minkälaista matsia odotat?
Tiukka ja tärkeä matsi tiedossa. Molemmat joukkueet tarvitsee pisteitä, ja tulee varmasti myös taistelemaan niistä. Lisäksi niin pelataan Stadin herruudesta, se sytyttää aina!

Alla olevasta linkistä voit seurata ottelua (Botnia)

(Lataa sovellus puhelimeesi tai Tablettiin – valitse seurattava joukkue: HIFK-Bandy)


JPS – WP 35 KLO: 15:00

JPS kommentoi ottelua lyhyesti:

Tapaninpäivän klassikko JPS-WP35 tänään Viitaniemen Loistokotiareenalla klo 15!🏑

WP 35 kertoo ottelusta seuraavaa:

WP 35 matkaa Tapanina Jyväskylään JPS:n vieraksi klo 15.00 alkavaa n otteluun. JPS seilaa kolmen ottelun voittoputkessa, joissa kahdessa edellisessä se on pystynyt pitämään nollan. Keltapaidoilla on alla kaksi isoa tappiota, jotka osittain menevät poissaolojen piikkiin.

– Melkein kaikki pelaajat ovat olleet kipeenä viimeisen viikon aikana ja se on näkynyt viime aikojen tuloksissa. Nyt on tärkeää saada taas rytmistä kiinni uudestaan, toteaa päävalmentaja Juha Järveläinen.

Viime Narukerä-pelistä puuttuneet avauksen Ari-Pekka Aho ja Arvi Lindlöf palaavat pelaavaan rosteriin.

– AP on luonnollisesti meille kullanarvoinen pelaaja, vaikkakin Vertti Torvinen tuurasi häntä hienosti. Lindlöf tuo luisteluvoimaa yläkertaan ja ennen kaikkea karvauspelaamiseen, päättää Järveläinen.

Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaina Varkaudessa

Alla olevasta linkistä pääset JPS:n sivuille – josta löytyy linkki otteluun


Leave a Reply