Illan ottelut

HIFK – Veiterä Klo: 19:00

HIFK kommentoi ottelua seuraavasti:

Vuoden ensimmäinen matsi pelataan tänään Brakulla, kun vastaan luistelee Veiterä. Matsi on ensimmäinen tiukassa otteluputkessa, jossa edustusjoukkue pelaa 5 matsia 10 päivään. Matsi alkaa klo 19:00 Brakulla. Tule mukaan Brakulle kannustamaan Röda voittoon!

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi tiukasti 2-1 Veiterälle. Rödalla oli mahdollisuudet tasoitukseen loppuhetkillä, mutta epäonnistuminen rankkarilta jätti pisteet Lappeenrantaan. Veiterä on viimeisimmän kohtaamisen jälkeen pelannut nousujohteisesti, ottaen 3 ottelusta 5 pistettä. Tosin joukkue on viime aikoina kärsinyt sairastumisista, jonka takia viimeisin ottelu Kamppareita vastaan jouduttiin perumaan.

Patrik Huberin ajatuksia päivän matsista:

Millä fiiliksillä huomiseen matsiin, viime otteluissa ei ole tullut toivottuja tuloksia?
Hyvillä fiiliksillä. Melkein koko joukkue on taas kasassa joulun jälkeen ja treenit ovat menneet hyvin.

Vastassa Veiterä, minkälaista matsia odotat?
Veiterä on rutinoitunut joukkue ja heidän voittaminen vaatii aina vähintään hyvän suorituksen. Tähdätään murskavoittoon, mutta eiköhän siitä ihan tasainen vääntö tule.

Millä saadaan tappioputki katkaistua niin, että pisteet jää Stadiin?
Maalinteossa täytyy onnistua paremmin kuin alkukaudesta ja pidetään oma maali puhtaana.

Ketä kannattaa seurata ja miksi?
Minua, Ojasen Akua ja Niittylän Tommia kannattaa seurata, meillä on tiukka taistelu joukkueen maalikuninkuudesta.

Helsingissä esitellään myös kaudelle 2 uutta pelaajaa HIFK:n riveissä, palataan tähän vielä ennen ottelun alkua.. Seuratkaa uutisointia….

Veiterä kommentoi ottelua lyhyesti, Tänään napataan pisteet Lappeenrantaan.

Joukko tervehtynyt Veiterä matkustaa Helsingin Kallioon käymään kiivaan kamppailun HIFK:n punapaitoja vastaan. Katsotaan millaisella rosterilla joukkue pystyy pelaamaan perjantain 10 pelaajan poissa olon jälkeen.

Alta voit seurata ilmaiseksi ottelun Live-Lähetystä.

(Vaatii appin puhelimeen/tablettiin, ja kirjautumisen – kuitenkin ilmainen!)


WP 35 – Kampparit Klo: 19:00

WP 35 kommentoi illan ottelua seuraavasti:

Kämärille saapuu sarjan ykkössuosikki ja hyvin kautensa aloittanut sarjakakkonen Mikkelin Kampparit. Joukkueet kohtasivat ennen joulua Mikkelissä, jossa varkautelaiset kestivät ensimmäisen jakson pelissä mukana, mutta toisella jaksolla isosta flunssa-aallosta kärsinyt WP 35 joutui antautumaan 12-1 lukemin.

– Tuloksellisesti ollaan eletty vaikeaa jaksoa joka johtuu paljolti siitä, että ei olla päästy pelaamaan sillä kokoonpanolla millä haluttaisiin sitten avausviikonlopun. Huomenna saadaan sairastuvalta tärkeitä pelaajia mukaan ja se varmasti lupaa hyvää, toteaa arvoituksellisesti joukkueen toinen valmentaja Ilkka Hoffren.

Kampparit on ottaneet 10 pelistä 16 pistettä ja taistelevat runkosarjan voitosta. WP 35 on sen sijaan sarjassa kuudentena viidellä pisteellä ja taistelee tärkeistä lähtöpisteistä alempaan jatkosarjaan.

– Kampparit on hyvin organisoitu joukkue joka puolustaa tiivisti ja hyökkää monipuolisesti, joten huomenna haaste on valtava. Kun meillä on paras rosteri käytettävissä niin voimme hyvällä pelillä voittaa kenet tahansa, sen näytti Veterä peli sarja-avauksessa ja Narukerä-peli Porissa. Nyt on vaan tärkeää saada oma pallollinen peli paremmaksi kuin viime perjantai JPS-peli oli, se oli huono suoritus meiltä, päättää Hoffren.

Kampparit keskittyy illan otteluun, ja johto miettii jatkoa Veiterä ottelun pyörteisiin

Kampparit jatkaa Bandyliigaa keskiviikkona matkustamalla Varkauteen WP-35:n vieraaksi.

Päävalmentaja Olli Manninen odottaa ottelusta tiukkaa vääntöä.

-WP on aina ollut kova kotonaan. Edessä on pieni kenttä ja taisteleva kotijoukkue, joten meidänkin pitää suoriutua hyvin, sanoo Manninen.

Joukkueiden keskinäisen Mikkelin kohtaamisen joulukuun puolivälissä Hänskissä Kampparit voitti selkeästi 12-1. Manninen tuumii, että tuon ottelun tulosta ei kannata katsoa liikaa.

-Ensimmäistä jaksoa voi arvioida, mutta toisella WP sitten lopahti.

Vierasotteluun Manninen saa liikkeelle vakioryhmän.

-Hyvä nippu lähtee liikkeelle. Me lähdemme voittamaan niin kuin jokaista Bandyliigan ottelua, sanoo Manninen.

Ottelu ei tietojen mukaan näy Live-lähetyksenä, valitettavasti.


Leave a Reply