Välierätulokset part 2

Veiterä vakuuttaa, JPS tasoitti sarjan Akillesta vastaan

Botnia lupasi lähteä paremmalla jalalla, ja taistellen otteluun. No osittain näin kyllä kävi – sillä Botnia sinänsä pysyi vauhdissa mukana ensimmäisen jakson. Botnialla oli myös ottelussa omat paikkansa, mutta kyllä tulos 0-9 on tylyä. Kaksi ottelua ja tulos 19-2 nenään, ei jätä paljon sinisille aihetta hymyyn.

Botnia TV:n loppuunmyymä Oulunkylän katsomo, näyttää olleen 153 katsojaa, tämä on pettymys ainakin BandyliigaToimitukselle – kyseessä on kuitenkin välieräottelu – Ei hyvältä näytä asia.

Tilanne sarjassa nyt 2-0 Veiterälle, Botnia tarvitsee nyt 3 voittoa putkeen, josta pelattaisiin 2 Lappeenrannassa – Onnistuuko tämä?

Sarja katkolla Veiterälle – tulevana keskiviikkona Lappeenrannassa…

Akilles vs JPS ottelua emme nähneet, kun työt YLE Urheilun viikonlopussa vei lauantai illan. Kuitenkin tietojemme mukaan JPS oli herännyt keskiviikon unestaan. Näin he ansaitsivat voiton, ja tasoittivat otteluvoitot lukuihin 1-1. Porvoossa sentään maksanutta yleisöä lähes 800 katsojaa – Hienoa!

Tämä tarkoittaa, että sarjassa käydään vielä ainakin 2 ottelua.

Botnia vs Veiterä Lopputulos: 0-9

Voitot: 0-2

Botnian mietteet: Toisella jaksolla Botnia pysyi kurinalaisena jakson ensimmäiset kymmenen minuuttia. Sitten alkoi löytymään rakoja Botnian puolustuslinjan välistä ja tilaa puolustuslinjan takaa. Veiterä pääsi tekemään pari nopeaa maalia ja Botnian pelihuumori alkoi murenemaan. Veiterä lisäsi kaasua ja pallonhallinta oli täysin Veiterän. Veiterä pääsi aika helpostikkin tekemään maaleja ja vei lopulta toisen ottelun selkein lukemin 0-9.

Veiterän mietteet voiton jälkeen: Kankkunenhan se taas parhaana palkittiin, totesi Joonas Ylä-Outinen tyytyväisenä pelin päätyttyä. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella heikkoa tekemistä, varmasti kauden heikointa peliä. Hyökkäyspelaamisessa pelaajien etäisyydet olivat aivan liian pitkät ja liikesuunnat toistuvasti vääriä. Siihen lisättynä iso määrä huonoja syöttöjä, niin peli näytti juuri niin vaikealta  miltä se kentällä tuntui. Botnia puolestaan oli meitä paljon paremmin pelissä sisällä ja sai painetta meidän päätyyn. Kankkusen  loistavat torjunnat sekä koko joukkueen hyvä puolustuspelaaminen ja oman kaaren puolustaminen pitivät meidät ottelussa mukana.

Puoliajalla pukukopissa asia saatiin korjattua teroittamalla paitsi luistimet myös taktisia kuvioita, näin Ylä-Outinen: Toiselle puoliajalle saimme korjattua nuo ensimmäisen puoliajan ongelmat ja saimme ratkaistua ottelun ensimmäisen vartin aikana. Hienoa nähdä että joukkue pystyi jälleen kerran tekemään ison tasonnoston kesken pelin, hyvän joukkueen merkki, totesi päävalmentaja tyytyväisenä.

Akilles vs JPS Lopputulos: 2-6

Voitot: 1-1

Akilles ei tappiota vielä ole kommentoinut.

JPS uutisoi ottelusarjan tasoitusta: JPS teki vierasryöstön🔥 Arvokas vierasvoitto tänään Porvoosta ja tätä myötä kotietu on siirtynyt takaisin Jipsille😍 Näin tasattiin ottelusarja 1-1 ja keskiviikkona jatketaan kotona! Lakin päähän tänään sai upealla puolustuspelillä Atte Niiranen! Atte oli jälleen kerran yksi puolustuksen tähtiä. Atte varmisti jämäkällä puolustuspelillä, että välieräsarja tasoittuu 1-1💪🏽 Useita katkoja ja hyviä blokkauksia nähtiin tänään jo totutusti Atelta!