Sunnuntain tulokset

Jatkosarjat saatiin päätökseen sekavissa tunnelmissa

Pelit on pelattu, tulokset on vahvistettu, ja PLAYOFFS-ottelut odottavat….

WP 35 vs HIFK Lopputulos: 3-3

Ottelu oli todella tasainen ja voidaan sanoa, että peliä voidaan pitää hyvänä Playoffs-otteluna. WP 35 oli menossa Playoffs otteluihin aina siihen asti kun pelikello näytti tuntia. Sen jälkeen HIFK oli niskan päällä, mutta kuitenkin vielä kerran WP 35 nousi Playoffs paikalle – Lasse Karppisen viimeistellessä 3-2 osuma, kun peliä oli pelattu 85 minuuttia.

HIFK ei kuitenkaan lannistunut, ja reilu 2 minuuttia myöhemmin HIFK:n selkäranka, ja Bandyliigan ”otteluhirmu” Tommi Niittylä syötti pallon Richard Laibertille, joka iski yhden uransa tärkeimmistä maaleista – tasoittaen ottelun 3-3 tilanteeseen – mikä tarkoitti jälleen HIFK:n Playoff-unelman olevan lähellä. Loppuvihellys toi toiselle pettymyksen ja toiselle onnen – tätä on urheilu, ja hyvä henki kummankin joukkueen puolella.

Ikävää oli kuulla että hyvä ystävämme Ilkka Hoffren ilmoitti ottelun jälkeen vetäytyvänsä jääpallon parista. Toivotamme Ilkalle hyvää jatkoa, ja hän on aina tervetullut takaisin….

Botnia vs OLS Lopputulos: 4-1

Botnia ei antanut OLSlle mahdollisuuksia, vaikka Eemi Dolk vei Oululaiset 0-1 johtoon, ja paikkaan Plauofssiin. Vain 10 minuuttia myöhemmin Botnia iski tasoituksen, ja vielä varmuudeksi 3 osumaa – varmistaen myös paikkansa HIFK:n kanssa alemmasta jatkosarjasta Playoffs peleihin.

Akilles vs Narukerä Lopputulos: 5-3

Akilles pelasi pirteästi ”levätyn” pelipäivän jälkeen. 5-3 voitto varmisti Akillekselle sijoituksen 3, ja vastustajaksi puolivälieriin HIFK:n. Narukerä jäi sijalle 4, ja kohtaa puolivälierissä toisen Helsinkiläis joukkue Botnian.

Nämä ottelut alkavat keskiviikkona….

Veiterä vs JPS Lopputulos: 7-3

Lappeenrannassa käytiin taistelu Ylemmän jatkosarjan voitosta, sen vei Veiterä nimiinsä. JPS oli terävä ensimmäisellä jaksolla, mutta kuten JPSN valmentaja sanoi – tuli täydellinen sulaminen ja veiterä iski toisella jaksolla 6 osumaa. JPS ei saanut palloa kertaakaan Veiterän maaliin, ja näin tulos oli selkeä 7-3 Veiterälle.

Kumpikin lepää puolivälierät, ja odottavat sen voittajia välierävastustajiksi – heillä on siis viikko aikaa solmia kuvioita, kun heidän vastustajat pelaavat 2 tai 3 ottelua ennen välierää.

Lauantain JPS vs Akilles Lopputulos: 5-0 (Luovutusvoitto)

Surullinen tapaus, ja siihen liittyvä osapäätös alla…