Sunnuntain kiihkeät kamppailut

HIFK – Narukerä Klo: 13.00

HIFK kommentoi päivän ottelua seuraavasti:

Runkosarjan viimeisessä kotimatsissa vastaan luistelee Porin Narukerä. Tiedossa on todella tiukka ottelu Bandyliigan kärkijoukkuetta vastaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Porissa päättyi Narukerän 5-1 voittoon. Voitolla Rödalla on vielä mahdollisuus runkosarjan 6. sijaan, tosin se vaatii apua muilta joukkueilta.

Narukerä on pelannu vahvan runkosarjan, ja on tällä hetkellä Bandyliigan sarjataulukossa 2. sijalla. Joukkue on kerännyt 14 ottelusta 21 pistettä. Narukerä on varmistanut paikansa ylemmässä jatkosarjassa, ja taistelee vahvasti runkosarjan ykköspaikasta.

Patrik Huberin ajatuksia runkosarjan viimeisestä kotimatsista:

Vastassa Narukerä, minkälaista matsia odotat?
Tiedossa tiukka matsi, Narukerä on pelannut hyvän kauden tähän asti ja taistelee ansaitusti sarjataulukon kärkipaikoista. Meillä kuitenkin hyvä paikka iskeä ja sitä kautta päättää runkosarja hyvään vireeseen jatkosarjaa ajatellen.

Minkälainen Röda nähdään tänään?
Uhrautuva, pelataan joukkueelle koko 90min. Panostetaan puolustuspeliin, ja isketään terävästi kun saadaan maalintekopaikat.

Narukerä mietti ottelua näin:

– Sunnuntaina taas palataan pienen tauon jälkeen Bragulle, jossa HIFKiä on hankala voittaa. Helsinkiläiset ovat fyysinen joukkue, johon meidän on pystyttävä vastaamaan, valmentaja Tuomas Erkkilä pohjustaa.

Viime viikonloppuna Kerä matkusti itään kovin odotuksin, mutta palasi kotiin pisteittä. Erkkilän mukaan tappiot käsiteltiin joukkueen kanssa ja pieleen menneet asiat on tiedostettu.

– Narukerän pitää olla nälkäisempi ja vaatia itseltään enemmän. Pelit kovenee koko ajan, joten kaksinkamppailupelaamisemme pitää olla fyysisempää ja itsestä pitää saada irti joka tilanteessa enemmän, Erkkilä tuumaa.

Alta pääset seuraamaan Live-Lähetystä (vaatii kirjautumisen, ilmainen, Toimii puhelimella ja Tabletilla)


OLS – Botnia Klo: 13.00

OLS kommentoi runkosarjan “jumbofinaalia” seuraavasti:

Viikonlopun toinen vieras on helsinkiläinen Botnia, joka on sarjataulukossa juuri OLS:n edellä sijalla kahdeksan.
Oulunkylässä Botnia kaatoi OLS:n maalein 7-5.

OLS ja Botnia taistelevat sarjasijoituksen paranemisesta, sillä kahdelle viimeiselle joukkueelle ei tule alempaan jatkosarjaan lähtöpisteitä.

Botnian ei ehtinyt kommentoida ottelua ennen uutistamme

Alta pääset seuraamaan Live-Lähetystä (ilmainen)


WP 35 – Akilles Klo: 15.00

WP 35 kommentoi tiukkaa vääntöä seuraavasti:

Sunnuntaina on vuorossa kotiottelu ja vieraaksi saapuu Akilles Porvoosta. Porvoolaisilla on sama tilanne kuin Veiterällä eli joukkue taistelee loppuun saakka ylemmän loppusarjan paikasta. Porvoossa Akilles voitti siipirikkoisen WP 35:n 8-3.

– Porvoon pelissä pysyttiin ensimmäinen jakso mukana, mutta sitten homma lässähti. Nyt on varmasti erilainen peli tulossa ja molemmilla on isot tarpeet pisteille tässäkin pelissä. Akilles on ollut hyvä tällä kaudella ja on ansaitusti taistelemassa 4 sakkiin pääsystä, analysoi Järveläinen sunnuntain vierasta.

Akilles ei ehtinyt kommentoimaan elintärkeää ottelua ennen uutistamme

Ottelusta ei tietojemme mukaan ole live-lähetystä.


Leave a Reply