Perjantai-illan kamppailut

HIFK – Botnia Klo: 19.00

HIFK kommentoi kotijoukkueena illan kamppailua seuraavasti:

Edustusjoukkueella on tänään tiedossa erityinen pelipäivä. Tiedossa kauden toinen derby, kun Botnia vierailee Brakulla. Matsi alkaa klo 19:00 – tule paikalle kannustamaan Röda Stadin herroiksi!

Joukkueiden viimeisin ottelu, tapaninpäivän derby, päättyi Botnian niukkaan 3-2 voittoon. Viimeisimmän kohtaamisen jälkeen molemmat joukkueet ovat pelanneet vaihtelevasti. Röda on sarjataulukossa Botniaa 3 pistettä edellä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 13 matsi joista Botnialla on kasassa 4 pistettä ja Rödalla 7 pistettä.

Kapteeni Tommi Niittylän ajatuksia derbystä

Vastassa rakas Botnia, mitä derbyt merkitsee sinulle?
Derbyt sytyttää aina erityisesti. Yleensä yleisöä hyvin paikalla, ja matsit ollut tiukkoja. Tottakai joka kerta taistellaan täysillä loppuun asti Stadin herruudesta!

Minkälainen Röda nähdään tänään?
Tänään nähdään aktiivinen ja terävä HIFK. Panostetaan kaksinkamppailuihin ja pelataan kovaa joka tilanne loppuun asti. Pelataan koko 90min joukkueelle!

Miten varmistetaan, että Stadin herruus jää Brakulle?
Sillä, että tehdään kaikki pienetkin asiat huolellisesti. Ei ole varaa lipsua mistään, ja pitää olla valmiina pelaamaan heti alusta lähtien.

Botnia ei ottelua kommentoinut

Alta pääset katsomaan ottelua suorana (Vaatii kirjautumisen)


Veiterä – WP 35 Klo: 19.00

Veiterän lyhyet kommentit:

Tänään WP-35 Veiterän vieraana Kisapuistossa!

WP 35 kommentoi tuttuun tapaan ottelua ennakkoon seuraavasti:

Sarja-avauksessa Varkaudessa Veiterä vei tiukan taiston 4-2 lukemin. WP 35 taistelee viimeisissä runkosarjan peleissä kutossijasta ja tärkeistä kahdesta lähtöpisteestä. Veiterällä on myös viimeisissä peleissä isot panokset, kun se taistelee Akilleksen ja JPS:n kanssa kahdesta ylemmän jatkosarjan paikasta. Veiterä on 7 ottelun tappiottomassa putkessa, WP 35 kahden ottelun voittoputkessa.

– Varmasti tiukka peli on tulossa ja panokset kasvaa jo hyvissä ajoin ennen pudotuspelejä. Kaksi peliä on nyt saatu pelata sillä kokoonpanolla millä halutaan ja näyttäisi siltä, että perjantaina päästään jälleen parhaalla matkaan, toteaa päävalmentaja Juha Järveläinen.

Sääennusteiden mukaan perjantaina pelataan huippuolosuhteissa.

– Kiva taas päästä pelaamaan optimiolosuhteisiin, peliä on helpompi näin kehittää. Kauden aikana on päästy neljä peliä pelaamaan parhaalla rosterilla ja kokemuksia tarvitaan lisää, päättää Järveläinen.

Ottelusta ei tietojemme mukaan ole live-lähetystä


Leave a Reply