Narukerä kaatoi HIFK:n

Narukerä – HIFK 5 – 1

BandyliigaToimitus katsoi ottelun lähetyksen ja toteaa Narukerän paremmuuden. Kuitenkin on nostettava hattua HIFK:n valmennukselle heidän taktiikastaan. Jos katsojat eivät huomanneet oli HIFK saanut matkaan mukaan vain 13 pelaajaa, josta Jani Laakso koppaili maalilla palloja, ja toinen Maalivahti Pete Pättiniemi pelasi kentällä numerolla 20.

HIFK:lla oli siis käytettävissään ainoastaan yksi vaihtomies – Pättiniemen lisäksi.

HIFK ei jaksanut loppuun asti

Ensimmäinen puoliaika oli hieman kotijoukkueen hallintaa, mutta silti HIFK onnistui saamaan useamman kulmalyönnin ja vaarallisemmat tilanteet. Näin kommentoi myös ottelun selostaja. Aivan jakson loppuun HIFK onnistui Patrik Huberin sivalluksella viemään HIFK:n 0-1 johdossa puoliajalle.

Toinen jakso oli vielä enemmän Narukerä, mutta HIFK sinnitteli niillä miehillä, joita matkassa oli hyvin. Narukerä onnistui muutaman kerran, ja lopputulos 5-1. Emme kuitenkaan näe että HIFK:lla olisi ottelussa mitään hävettävää, Narukerä oli parempi sillä sipuli.

Narukerä nousi tuloksella ennen Joulua sarjassa tasoihin Akilleksen kanssa, sijalle 2. HIFK jatkaa sijalla 7, mutta jos ja kun seura saa pelaajia takaisin riviin, on Tapaninpäivänä tiedossa hyvä ottelu Oulunkylässä.

BandyliigaToimitus toivottaa tässä kohtaa hyvää Joulua Teille kaikille!

Narukerä kommentoi facebookissa ottelua seuraavasti.

Amiko-Areenalla oli tänään hieno tunnelma läpi ottelun. Kiitos kaikille paikalle saapuneille katsojille.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin vesisateen takia ”mandariini” jäällä, mutta toisella puoliajalla jään parantuessa Narukerä meni menojaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti Tapaninpäivän derbyä Akillesta vastaan. Ottelu alkaa kello 15:00. 🔴🔵

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille jääpallon ystäville 🎁

HIFK kommentoi lyhyesti, mutta varmasti

Narukerä vie pisteet Porissa. Lopputulos 5-1. Nyt joulun viettoon, ja katseet kohti tapaninpäivän derbyä!