Tänään yksi ottelu

Narukerä kommentoi illan ottelua seuraavasti

Tervetuloa tänään kello 19:00 alkaen seuraamaan jännittävää klassikko-ottelua Narukerä – HIFK. 🔴🔵

Otteluisäntänä toimii jääpallopiireistä aikaisemmin tuttu Aleksi Mäkinen (erotuomari). Jos olet vailla tai myymässä asuntoa niin kannattaa etsiä Aleksi käsiisi. Aleksin löytänee parhaiten kerätalolta, missä on myös Narukerän upeat fanituotteet myynnissä 😉

Mikäs sen parempi tapa hakea joulufiilistä kun pimenevä keskiviikkoilta huippujääpallon parissa. Puolustuksen johtohahmo Jere Koivula lupaa, että stadilaisia ei päästetä helposti maalipaikoille tälläkään kertaa.


HIFK kommentoi ottelua seuraavasti

HIFK:n alkukausi on ollut haastava. 6 ottelusta on tässä vaiheessa kasassa vasta 3 pistettä. Narukerällä sen sijaan on 7 ottelusta 11 pistettä, ja huomioitavaa on, että porilaiset eivät ole vielä hävinneet yhtäkään ottelua tällä kaudella.

Narukerä-kasvatti Juho Sirénin ajatuksia päivän matsista:
Poriin on aina mukava mennä pelaamaan, Karhupaanalla on yleensä ollut tiukkoja taistelupelejä Kerää vastaan. Narukerä on pelannut vakuuttavasti alkukauden, mutta lähdetään hakemaan pisteet Stadiin.

Meidän pitää puolustaan kurinalaisesti, ja tehdä maalipaikoista maalit. Maalinteko on ollut tiukoilla viime peleissä, mutta ei kuitenkaan saa puristaa mailaa vaan pitää pelata rennosti ja luottaa omaan tekemiseen. Saadaan varmasti tällä tavalla omasta pelistä kiinni ja lisää voittoja.

Tänään on luvassa tiukka taistelupeli. Meidän pitää pystyä pitämään peli tasaisena ja haastamaan Narukerää joka osa-alueella. Se kumpi taistelee loppuun saakka tänään vie pisteet himaan.


Alta pääset katsomaan ottelua Satakunnan Kansan sivustolta ( maksullinen)


Leave a Reply