Lauantain ottelut

Narukerä -OLS Klo: 15:00

Narukerä kommentoi ottelua seuraavasti:

Tällä hetkellä Kerä on Bandyliigan vähiten maaleja päästänyt joukkue. Valmentaja Tuomas Erkkilän mukaan alle kaksi päästettyä maalia per ottelu kertoo oleellisen etenkin koko kauden toimineesta puolustuspelaamisesta.

– Pallolliseen peliin tarvitaan kuitenkin vielä tasaisuutta ja varmuutta. Meidän pitää osata olla kärsivällisiä pallon kanssa. Peleissä on myös ollut vaikeitakin hetkiä, mutta pelaajat ovat itse reagoineet pelin sisällä asioihin hyvin. Se kertoo rutiinista, mikä on yksi vahvuuksistamme.

Lauantaina Erkkilä odottaa kurinalaisesti puolustavaa OLSia, jonka kanssa aiemmin mainittu kärsivällisyys nousee tärkeään rooliin.

– Viikonlopun vastustaja on parhaimmillaan äärimmäisen vaikea voitettava. OLSia ei pidä päästää johtoon, koska silloin on vaikeaa. Tämän koki Veiterä taannoin kotonaan, Erkkilä toteaa.

OlS kommentoi ottelua seuraavasti:

OLS:n jääpallon edustusjoukkue palaa kolmen viikon ottelutauolta, kun Bandyliigan pelit jatkuvat vieraspeleillä Narukerää ja HIFK:ta vastaan 7.-8.1.

Narukerä on tällä hetkellä sarjan ainoa tappioton joukkue ja on liigan sarjataulukossa toisena.
Oulussa noin kuukausi sitten pelatussa pelissä Narukerä vei vierasvoiton maalein 2-5.

OLS tauon ajan harjoittelua ovat vaikeuttaneet juhlapyhien lisäksi useat sairastelut.

Alta pääset Live-Lähetykseen (Maksullinen)


Akilles – HIFK Klo: 17:00

Akilles ei vielä ole kommentoinut ottelua

HIFK kommentoi ottelua seuraavasti:

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tämän kauden aikana. Ensimmäisen ottelun Suomen Cupin alkulohkossa Oulussa Röda vei lukemin 5-4. Bandyliigan startattua Akilles on kuitenkin ollut vahvempi. Porvoolaisilla on kasassa 10 ottelusta 13 pistettä, kun Rödalla vasta 3 pistettä 9 ottelusta. Piste-erosta huolimatta odotettavissa tuttuun tapaan tiukka vääntö. Ottelussa haetaan myös ennakkoasetelmia ensi keskiviikon HIFK:n 125v-juhlaotteluun, joka pelataan myös Akillesta vastaan.

Maalivahti Jani Laakson ajatuksia päivän ottelusta:

Millä fiiliksillä matsiin, viime otteluissa ei ole tullut toivottuja tuloksia?
Fiilin on edelleen hyvä joukkueessa, ja tämän päivän matsiin lähdetään tottakai voittamaan. Tässä vaiheessa tärkeintä saada oma peli toimimaan ja saadan nousujohteinen loppu runkosarjaan. Tällä tavoin päästään pelaamaan parasta peli siinä vaiheessa kun otteluilla on väliä.

Vastassa Akilles, minkälaista matsia odotat?
Akilles on pelannut hyvän kauden tähän mennessä. Jopa vähän yllättävän hyvän ennakkoasetelmiin verraten. Mutta joukkueessa on hyvä rutiini ja vahvat johtopelaajat johon voi tukeutua, ja on saanut sen takia varmasti hyviä tuloksia aikaseksi.

Millä saadaan tappioputki katkaistua niin, että pisteet matkaa Stadiin?
Meidän pitää saada tehtyä byyrejä. Kun saadaan ketsuppipullo auki, niin alkaa varmasti tulemaan tulosta!

Ketä kannattaa seurata ja miksi?
Ehdottomasti Jaakko Liukkosta. Jake teki paluun kentille viime matsiin ja on erittäin tärkeä lisä meidän joukkueeseen, tuo paljon kokemusta mukaan rosteriin.

Alta pääset Live-Lähetykseen (Maksullinen)


Leave a Reply