Lasse Tammilehto Botniaan

Botnia uutisoi tänään solmitusta pelaajasopimuksesta

Määtät, Schreckit, Penttiset… ja ensi kaudella Tammilehdot, kun Mikko Tammilehto saa joukkuetoverikseen veljensä Lassen.

Lasse Tammilehto on tehnyt Botnian kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Botnia pystyi järjestämään opintoihin sopivan työpaikan, joka istuu hyvin niin opiskelujen kuin jääpallonkin kanssa. Kaiken kaikkiaan Botnia pystyi tarjoamaan houkuttelevan ja kokonaisvaltaisen paketin, joten tuntui oikealta ratkaisulta jättää kotikaupunki Jyväskylä ja muuttaa Helsinkiin. Odotan innolla, että saan pukea sinisen nutun ylleni, Lasse toteaa.

Seurajohtaja Vesa Peräjärvi on luonnollisesti enemmän kuin tyytyväinen, Lassen siirtymisestä Botniaan. Hyvä pelisilmä ja erinomainen pelaaja, Peräjärvi hehkuttaa. 

Päävalmentaja Tomi Gröhn luonnehtii Lassea profiilipelaajaksi, joka Botniasta on puuttunut viime vuosina. Hän on pelaaja, joka pystyy ratkomaan tiukkoja pelejä. Hän tuo meille lisää luisteluvoimaa, syöttötaitoja ja kaikin puolin vahvuutta keskikentälle. Lisäksi Gröhn uskoo Lassen tuovan lisää laatua erikoistilanteisiin ja nostavan joukkueen muiden pelaajien tasoa kyvyillään ja esimerkillään.

Leave a Reply