Veiterä Akatemia tarjoaa opiskelumahdollisuuden LUT:ssa

Kiinnostaako opiskelu, ja jääpallo?

Pari vuotta sitten toteutettu Lappeenrannan-Lahden yliopiston, LUT:n ja Veiterän välinen Akatemiasopimus tarjoaa Lappeenrannassa pelaavalle jääpalloilijalle maksuttoman opiskeluoikeuden LUT:n Avoimen yliopiston kursseilla. Sama järjestely kattaa maksuttoman opiskelumahdollisuuden myös LAB-ammattikorkeakoulussa, joka on osa LUT-konsernia.

LUT:n ja LAB:n laaja-alaiset opintokokonaisuudet antavat nuorelle hyvän mahdollisuuden aloittaa opintopolku joustavasti päämäärätietoisen ja tavoitteellisen urheilun rinnalla.

Veiterä-Akatemian etu on siinä, että opinnot ovat Veiterän edustusjoukkueen ja Nuorten Bandyliigassa (2001 synt.) pelaajille maksuttomia. Vuoden aikana euromääräinen etu voi, suoritettujen kurssien määrään perustuen, olla useita satoja euroja. Lisäksi Veiterä-Akatemiassa suoritettu perusopintokokonaisuus on väylä LUT:n tai LAB:n pääaineopiskelijaksi ilman valintakoetta!

LUT:ssa ja LAB:ssa järjestetään lähes samat opintokokonaisuudet sekä perus- että avoimen puolen opiskelijoille. Näin sinulle voidaan räätälöidä joustava opintopolku urheilun rinnalle.

Mikäli satuit jäämään ilman opiskelupaikkaa ja opiskelu mielenkiintoisessa ja monialaisessa yliopisto- ja ammattikorkeakouluympäristössä kiinnostaa ja olet halukas kehittymään jääpalloilijana hyvässä seurassa, niin voit olla yhteydessä Veiterän edustusjoukkueen pelaaja-asioita hoitavaan: 

anssi,peuhkuri at maalaus-peuhkuri.fi

Puh: 0500 250 255

Lisätietoja täältä

LUT-yliopiston sivuille

LUT Avoin yliopisto

LAB-ammattikorkeakoulun sivuille

Leave a Reply