Akilles satsaa tulevaisuuden bandyliigapelaajien kehittämiseen

Juha Laitinen valmennustyössään…

Juha Laitinen vastuuvalmentajaksi P18 ja P21 joukkueisiin

Akilles Bandy vahvistaa juniorivalmennusta ja seuran valmennukseen liittyy mukaan pitkän uran niin pelaajana kuin valmentajana HIFK:n bandy-liigajoukkueessa tehnyt Juha Laitinen. Juha Laitinen on koulutukseltaan opettaja ja tottunut työskentelemään nuorten pelaajien kehittämisen parissa. Valmentajana hän toimi viimeksi HIFK:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Hänen apuvalmentajinaan jatkavat nykyiset erittäin hyvää työtä tehneet P18 valmentajat ja joukkueiden taustatiimit.

Akilleksella on useita erittäin lupaavia nuoria pelaajia, jotka haluavat satsata harjoitteluun ja kehittymiseen jääpalloilijana. Tavoitteena on auttaa heitä eteenpäin kasvamaan urheilijana ja lunastamaan paikkansa lähivuosina Bandyliigan pelaavassa kokoonpanossa. Juha Laitinen odottaa mielenkiinnolla tulevaa valmennushaastetta. ”Olen suurella sydämellä jääpallo ihminen ja haluan auttaa motivoituneita pelaajia osaltani heidän kasvussaan huippu-urheilijoiksi. Odotan yhteistyötä nykyisten valmentajien sekä pelaajien kanssa innolla. Olen erittäin iloinen, että tällainen mahdollisuus tarjoutui Porvoossa. Minulla on ajallisesti sama matka Porvooseen kuin aikaisemmin Bragulle vetämään harjoituksia. Toivottavasti saamme vielä valmennustiimiin mukaan myös porvoolaisia uransa lopettaneita pelaajia tuomaan osaamistaan tulevaisuuden pelaajille.”

Akilleksen edustusjoukkueen kesäharjoittelussa on ollut mukana noin kymmenen nuorta pelaajaa. Heistä kaksi Filip Svennas ja Otto Huopalainen nousevat mukaan edustusjoukkueen talven harjoitusrinkiin pysyvästi. Lisäksi kaksi muuta pelaajaa Arttu Salo ja Roni Grek ovat tehneet juniorisopimuksen ja tulevat käymään edustuksen jääharjoittelussa mukana vähintään kerran viikossa koko kauden ajan. Akilleksella on tällä hetkellä edustusjoukkueessa sopimuksen piirissä kolme maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa. Joukkue on harjoitellut yhdessä ilman taukoa koko kesän ja palaa elokuun alussa myös jääharjoitteluun, josta on ollut kesätaukoa kolme viikkoa.

Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen seuran panostukseen nuorten pelaajien kehittämiseksi. Akilleksen juniorityö on ollut hyvää ja Juhan tulo mukaan lisää laatua entisestään. On erittäin tärkeää, että pystymme panostamaan P18 ja P21 ikäisten harjoitteluun, sillä meillä seurassa on useita potentiaalisia junioripelaajia Bandyliigaan tulevaisuudessa. Lisäksi P21-sarjan uudet ikärajat antavat mahdollisuuden laajentaa pelaajarinkiä niillä pelaajilla, jotka opiskeluiden tai muiden syiden vuoksi eivät ole pystyneet ikänsä puolesta enään olemaan mukana ja aikaa ammattimaiseen edustusjoukkueen harjoitteluun ei ole riittänyt. Nyt myös näiden pelaajien osallistuminen laadukkaaseen toimintaan mahdollistetaan.


Lisätietoja:

Puheenjohtaja Jari Kettunen 040-5141133

Varapuheenjohtaja Niklas Skog 040-5877233

Päävalmentaja Jari Hyttinen 0400–507408

Leave a Reply