YLE uutisoi Kevin Larssonista


Kevin Larsson oli juniorivuosinaan kahden lajin taitaja.

Nina Vanhatalo / YLE on tehnyt hyvän urheilu-uutisen kahden pääsarjatasolajin pelaajasta, eli HIFK:n Kevin Larssonista. Alta (YLE Uutinen linkistä) pääset lukemaan jutun Ylen sivuilta. Juttu oli tiivistettynä myös tapaninpäivän Urheiluruudussa (toinen linkki Urheiluruutu, ajassa 6,29-9,20).

Kiitokset kuvamateriaalista kuuluvat YLE:n lisäksi, Kampparit/Mikko Sistonen ja Akilles/Daniel Lindström, Streamers – Kiitos heille Toimittaja Nina Vanhatalon auttamisesta.

Larssonit todellinen Sporttisuku Helsingistä

Kevin tulee todellisesta urheilijaperheestä. Isä Markus on pelannut jääpalloa SM-sarjassa Kulosaaren Vestan riveissä vuosina 1997-2002. Markus pelaa edelleen Helsingin Piirin harrastesarjassa, lisäksi hän on Kulosaaren Vestan varapuheenjohtaja. Tällä hetkellä isä on vahvasti puuhaamassa pääkaupunkiseudulle jääpallohallia Luisteluareena Oy.n hallituksen puheenjohtajana.

Kevinin äiti harrasti aikoinaan käsipalloa, jonka äidiltään on perinyt myös Kevinin sisar Isabelle Larsson, joka pelaa käsipalloa HIFK naisten SM-sarja joukkueessa. Jotta perheen edustus ei päättyisi tähän on vielä pääsarja-urheilija Kevinin setä, joka pelaa Porvoon Akilleksessa jääpalloa – hän on Rolf Lasson – on siinä urheilijoita riittämiin, yhdessä perheessä…

Tuomas Hoppu varmasti tietää, koska viimeksi jääpallon pääsarjassa on pelanut pelaaja, joka on samana vuonna edustanut myös jalkapallon pääsarjaseuraa? Vielä 60-luvulla ja tätä ennen asia oli vielä yleistä, mutta ainakaan BandyliigaToimituksen toimittajien elinaikana ei montaa tällaista henkilöä ole ollut…

Leave a Reply