Tapaninpäivänä vain 2 ottelua

WP 35 – JPS Siirretään myöhempään ajankohtaan jään surkeuden vuoksi

Kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä, ei Kämäri ole pelikunnossa. Vaarallisessa kunnossa oleva railoinen kenttä ei mahdollista mitenkään pelaamista. Kovat pakkaset ovat muuttaneet kentän todella huonoon kuntoon.

Tavoitimme Helsingistä kenttämestarin, joka ei nimeään halunnut sivuille – mutta hänen lausunto asiasta oli selkeä. Jäädyttämisessä on epäonnistuttu, koska yleensä nämä ongelmat syntyvät jos pohjat tehdään huonosti. Yksi syy sattaa olla, ettei kenttää ole kunnoilla kasteltu ennen jäädyttämisen aloittamista – tämä usein johtaa kyseisiin ongelmiin. Tosin täyttä varmuutta ei voi antaa kun ei ole olut paikalla kun kenttää on alettu jäädyttämään.

Tosiasia kuitenkin on että ottelu siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan!


Stadin derby HIFK – Botnia jää myöhemmäksi korona-altistumisten takia

Kumpaisessakin joukkueessa on altistumisia, joten varatoimena ottelu päätettiin joukkueiden yhteisellä päätöksellä siirtää tuonnenmaksi. Harmi, mutta kuten kaikki tiedämme on varovaisuus nykyisessä koronatilanteessa hyvä asia!


Akilles – Narukerä pelataan tänään klo: 15.00

Kova vääntö pisteistä nähdään Porvoossa, kun Akilles ja Narukerä kamppailevat pisteistä. Nähtäväksi jää, jatkuuko Akilleksen hiukan alavireiset esitykset. Narukerä ei todellakaan ole helppo vastustaja, ja heidän riveissään esim. Tomi Mustonen on päässyt hyvin pisteiden makuun.

BandyliigaToimitus ei lähde veikkaamaan voittajaa, vaikka Akilles lähtee kuitenkin kotikentällään pelaamaan ennakkosuosikkina. Toivotaan hyvää ottelua, ja Teillä kaikilla on mahdollisuus seurata ottelua allaolevasta linkistä.


Veiterä – Kampparit lappeenrannassa klo: 15:00

Sarjakärki Veiterä kohtaa sarjataulukossa toisena olevan Mikkelin Kampparit. Vaikka sarjataulukossa tilanne on tuo emme BandyliigaToimituksessa usko Kamppareiden mahdollisuuksiin ottelussa. Kampparit nappasi tasapelit sekä Akillesta ja Narukerää vastaan – mutta joukkue ei aivan samalla tasolla ole ollut kun viime vuosina.

No Veiterältä taas ei odetettu aivan tätä peliä, ja sijoitusta mutta joukkue on näyttänyt että 9 ottelua – 9 voittoa, ja nyt kymmenes ottelu – ja veikkaamme että myös 10 voitto on tulossa. Veiterä on kovassa vedossa!

Ottelu on kuitenkin varmasti myös hyvä, joten varmasti alla olevan linkin kautta katselun arvoinen.

Leave a Reply