Merkkipaaluja

Huomenna julkaistaan alkukauden aikana rikottuja merkkipaaluja

Useat Bandyliigapelaajat ovat rikkoneet merkkipaaluja, ja ennätyksiä alku kauden aikana. Tulemme tänään ja huomenna käymään jokaisen pelaajan tilastot lävitse, joten sen jälkeen on luvassa tuhti paketti Bandyliiga tietoutta. Kannattaa varmasti odottaa tuota tuhtia pakettia, ja katsoa löytyykö sieltä oman suosikki pelaaajan nimi, ja merkkipaalu?

Edelleen olisi mukava saada raportteja, juttuja Bandyliigasta ympäri Suomea, koska meidän omat kätemme ovat jo nyt täystyöllistettyjä ja paljon hyvää jää kertomatta! Onneksi esim. Jääpallon Ystävät Facebookissa kertoo lähes päivittäin myös mielenkiintoisia asioita.

Älkää myöskään unohtako esim. Botniataustaisten kavereiden BandyBodia, siellä juttu lentää, ja vieraita riittää.. eli ottakaa myös tämä kuulolle!

Korona ja rajoitukset jyllää..

Silti taustalla tehdään kovaa työtä Suomalaisen jääpallon hyväksi, esim. Helsingissä Luisteluareena Malmille saa tietojen mukaamme heti tammikuun alussa rakentajalla pari uutta projektikaveria viemään hanketta nopeammin maaliin asti! Toivomme kaikkien Jääpalloilijoiden puolesta, että tämä hanke vihdoin nytkähtää vauhdilla eteenpäin!!

Hanke ollut jo reilut 6 vuotta Helsingin kaupungin listoilla, ja viimeisin tietomme on että hanke on täysin hakijasta kiinni – miten se etenee! Joten WasaGroup Oy ja Luisteluareena Oy ovat nyt kiireisen ajan edessä – jotta unelma toteutuu mahdollisimman pian!

Lappeenrannassa on aikaa jättää kaikki selvitykset Valtion tukea varten vielä perjantaihin asti! Sen jälkeen onkin sitten mielenkiintoista nähdä miten valtio suhtautuu hankkeeseen? Vastauksia kuullaan huhtikuun lopulla, tai viimeistään toukokuun alussa. Valitettavasti ainakin BandyliigaToimituksessa laskeskellaan, että kiire hankkeella tulee jos halutaan sisälle päästä jo ennen kauden 2022-23 alkua.

Bandyliigatoimitus oli mukana promoamassa Bandyliigaa ja jääpalloa taannoin Helsingin jäähallissa. Oli mielenkiintoista kuulla että lähes jokaisella on jonkinlainen kontaksti lajiin, mutta silti katsomoon heillä on pitkä matka? Lähes 500 vapaalipun jakaminen pääkaupunkiseudun otteluun toi paljon näkyvyyttä, ja monet myös ilmaisivat että nyt ei ole mitään syytä tulla katsomaan peliä!

Usko suomalaiseen jääpalloväkeen ympäri Suomea on luja, ja toivotamme tsemppiä kaikille jotka haluavat nostaa hyvän lajin ja perinteikkään urheilun tasoa täällä kotimaassa. Jaksetaan yhdessä yli seurarajojen painaa hommia, niin kiitos seisoo edessä jonakin päivänä!

Tuomas Hopulle pitää antaa erityisetkiitokset siitä että hän jaksaa tehdä vapaaehtoistöitä suomalaisen jääpallon eteen! Facebook-sivu Jääpallon Ystävät, Kauden 2022 jääpallokirja ja vielä Tampereella nousua jääpallokentille tekevä Koo-Vee on miehen käsialaa – SUURI KIITOS JA KUNNIA HIENOLLE MIEHELLE! – KIITOS!

siinä vähän kinkunsulatus tekstiä, joten jääpallo ei sammaloidu, ja esim. me painamme taustalla hommia vapaaehtoisesti, ja omalla rahalla – jotta hieno lajimme saa sen arvon mikä sille kuuluu!!

HYVÄÄ LOPPUVUOTTA 2021, ja toivokamme että vuosi 2022 on kaikkessa parempi!

Pasi Virtanen / BandyliigaToimitus

Leave a Reply