Vuoden viimeiset lopputulokset

Ennakkosuosikit olivat vahvoja jokaisella paikkakunnalla

Niin on pelattu vuoden 2023 ottelut, ja Bandyliiga & BandyliigaToimitus vetää hetken henkeä – ottelut jatkuvat taas perjantaina 5.1.2024 Oulunkylässä ottelulla Botnia vs HIFK – Kaikki paikalle kannustamaan, HUOM! kannustamaan omia!

Katsotaan mitä ehdimme vielä tilastoista löytämään, ennen perjantaita?

Kaikille Hyvää Vuodenvaihdetta 2024 BandyliigaToimituksesta!

Narukerä vs Kampparit 6 – 1

Narukerä kommentoi ottelua näin: Kotona ei hävitty vuonna 2023 eikä myöskään hävitä vuonna 2024. Tänään hieman tahmealta Amiko-Areenan jäältä 6-1 rutiinivoitto.

Kampparit kommentoivat ottelua näin: Kampparit on ajoittain kärsinyt siitä, että vastapuoli rokottaa heti ensi minuuteilla. Nyt asetelma oli päinvastoin: telineisiin jäi kotijoukkue. Kampparit meni Joonatan Hämäläisen maalilla johtoon jo kahden minuutin pelin jälkeen. Syötön tarjoili Karo Liimatainen.

Synkkä vaihe alkoi toisen jakson 56. minuutilla. Kerä teki alle viidessä minuutissa kolme maalia. Tilanteesta 4-1 Kampparien oli vaikea nousta, ja Kerä teki loppuun vielä kaksi lisää. -Vaikea sanoa, mitä siinä kävi. Oli joitakin huonoja ratkaisuja ja pallonmenetyksiä. Vastustaja puolestaan tuli kovaa tilanteisiin.

Manninen otti aikalisän ja pyrki rauhoittelemaan tilannetta, mutta totesi, että ”kyytiin ei enää päästy”.

Botnia vs Akilles 1 – 9

Botnia kommentoi ottelua näin: Botnia sai kavennuksen aikaiseksi heti toisen jakson alussa. Markus Kumpuojan laukaus kulmalyönnistä pomppasi mukavasti Aapo Pulkkisen lapaan ja Pulkkinen pääsi siirtämään Botnialle avausmaalin. Rasmus Kettunen pääsi pian tämän jälkeen purjehtimaan Botnian puolustuksen läpi ja kuittaamaan Akilleen johdon uudelleen neljään maaliin. Lumisade sankkeni toisella jaksolla ja jää oli vain joitain minuutteja puhdas. Tämä tarkoitti jäässä pelaamisen vaikeutumista ja kyllähän ottelun edetessä Akilles oli vahvempi lumikelissä. Akilles teki tasaisesti maaleja lisää voittaen lopulta 1-9. Botnia vähän piristyi aivan ottelun lopulla, mutta edelleen ikävä kyllä tuloksettomasti.

Akilles ei ole vielä kommentoinut ottelua

JPS vs HIFK 6 – 1

JPS kommentoivat ottelua näin: Ensimmäinen puoliaika oli tasaista ja hyvätasoista peliä. Hifk siirtyi aluksi johtoon 0-1, mutta puoliajalle lähdettiin lukemissa 2-1, mikä lupaili tasaista vääntöä myös toisella puoliajalla. Toisella puoliajalla JPS otti kuitenkin homman haltuun ja komennon alusta asti. Runsaslukuinen yleisö näki yhden tämän kauden parhaimmista jaksoista, kun pallo liikkui vastustamattomasti ja HIFK tippui kyydistä. Joukkuepeliä parhaimmillaan. Lopputulos 6-1.

HIFK kommentoivat ottelua näin: Ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, siinä jos olisimme saaneet muutaman maalin enemmän tehtyä, olisimme pystyneet roikkumaan paremmin mukana pelissä. Tunnin kohdalla rupesi pikkuisen bensa loppumaan, vähän oli eväät syöty ja kaveri sai pari maalia, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen toteaa.

Alkuviikosta luvassa tilastoja, ja tilastomerkintöjä – Palaamme asiaan!