Vuoden viimeiset Bandyliiga-ottelut

Tänään kello 19:00 käynnistyy ottelut kolmella paikkakunnalla

Tänään käydään vuoden 2023 viimeiset Bandyliiga-ottelut Porissa, Jyväskylässä, ja Helsingissä. Kaikista otteluista on mahdollisuus seurata live-lähetyksiä.

Kuitenkin katsomossa koet tunnelman täysin erilaisena, joten me ainakin suuntaamme katsomoon, tule sinäkin ja kannusta väriäsi!

Narukerä vs Kampparit 19:00

Narukerän kommentit ottelusta: ”Ai että kuinka kaunista on katsella nuoren joukkueen peli peliltä paranevia otteita ja onhan tuo Aaltonenkin edelleen kauheassa kunnossa”

Fanikamat siis kasaan ja Amiko-Areenalle seuraamaan säilyykö lähes kaksi vuotta kestänyt Kerän kotitaika.🤩

Kampparileiri ei ennakkoon ottelua kommentoinut

Alta maksulliseen striimiin

Botnia vs Akilles 19:00

Botnian kommentit ottelusta: PELIPÄIVÄ🔥🔥🔥 Botnia – Akilles tänään klo 19 Ogelissa! Tuu paikalle🔵⚪️ #botniabandy #bandyliiga

Akilles ei valitettavasti kommentoi otteluja ennakkoon

Alta ottelun ilmaiseen striimiin

JPS vs HIFK 19:00

JPS:n kommentit ottelusta: Tule katsomaan jatkuuko Jipsin voittoputki! Vieraaksi saapuu @hifkbandy , peli vihelletään käyntiin klo 19:00🔥 Tervetuloa katsomaan vuoden 2023 viimeinen peli!

HIFK:n kommentit ottelusta: Pyritään tekemään sovitut asiat oikein eikä anneta ensimmäisellä puoliajalla vastustajalle samanlaista kaulaa kuin viimeksi, HIFK:n Ilari Nikula toteaa.

Vastustaja on ehdottomasti erittäin kova, sen osoitti jo edellinen ottelu. Silloin ensimmäisellä puoliajalla JPS meni menojaan ja tauolle mentiin tilanteessa 7-1. Ottelun toinen puoliaika olikin sitten jo tasaisempi ja osoitti sen, että myös HIFK pystyy heidät haastamaan. Nikulalla on lääkkeet siihen, millä pisteet on mahdollista ottaa Jyväskylästä matkaan. Puolustetaan hyvin joukkueena, ja käytetään omat maalipaikkamme tehokkaasti, Nikula tietää.