Tänään todella Playoffs taistelua

Porvoossa Akilles, ja Porissa Botnia otti kiinnityksen välieräpaikkaan

Akilles vs HIFK Voitot: 1-0

Lopputulos: 7-4

HIFK oli todella vahva ensimmäisellä jaksolla, ja jollei Kaipia olisi ollut sokea, olisi tilanne ehkä ollut 1-4 puoliajalle siirryttäessä, nyt niin ei ollut.

Eilen juuri kehuimme tuomaritoimintaa kauden aikana, se kostautui heti – Nyt on vaikea sanoa, ettei pelin ratkeamiseen vaikuttanut Kaipian kyvyttömyys kommunikoida pelaajien, ja taustojen kanssa.

Akilles tuli toiselle jaksolle todella uudella ilmeellä, Akilles halusi voittoa enemmän – ja se näkyi varsinkin toisella jaksolla. Toki HIFK:n Ilia Sokolov loukkaantui jälleen Akilles käsittelyssä (vahinko), ja näin joukkue joutui pelaamaan vajaa miehisenä.

Ottelu päättyi lopulta 7-4 ja kumpikin joukkue taisteli hyvin. Ottelu kulki hienossa playoffs-hengessä aina ensimmäiset 45 minuuttia, mutta sen jälkeen päätuomari Sami Kaipia ”paskansi housuunsa” ja peli meni vihellysten osalta enemmän metsään. Tämä ei mitenkään ollut Akilleksen tai HIFK:n aiheuttamaa, tai muutenkaan joukkueiden vika.

On vaikea käsittää miten Kaipia sai taas kerran joukkueet ihmettelemään useaa seuraavaa tilannetta, tai lähinnä vihellyksiä tai viheltämättä jättöjä.

Ohessa vain muutama video ihmettelyn aiheista, enempää emme pystyneet katsomaan koska tuli tunne, että pelaajat olivat kunnon playoffs-vireessä, mutta tämä yksi kaveri onnistui lähes tuhoamaan tapahtuman. Onneksi sentään peli saatiin kunnialla loppuun…

Alla ensin viheltämättä jäänyt rankkari? Vai miten tuo pitäisi tulkita? Vai onko meillä taas punaiset lasit?

HIFK:lle Jäähy heti yllä olevan tilanteen jälkeen… Oikein tai väärin? Riippuu lasien väristä 🙂

Vastaavasti rankkari vihelletään heti ensimmäisestä hyökkäyksestä toisella jaksolla?

Akilles ihmettelee vihellystä – tähän otteluun todella kevyt syy rangaistukseen? Hyvitys?

Videot: Itäväylä/Streamers

Parempi voitti…

Onnea Akilleks voitosta.

Katsotaan miten käy perjantaina Kalliossa?

Ottelun tehomiehet olivat Akilleksen Rasmus Kettunen 3+1, ja HIFK:n Aku Ojanen 3+0

Narukerä vs Botnia Voitot 0-1

Lopputulos: 2-3

Valitettavasti pystyimme seuraamaan ottelua vain hetkittäin, kun pääotteluna seurasimme Akilles vs HIFK ottelua. Sen verran kuitenkin näimme, että Porissa satoi lunta – eikä kenttä siis ollut täysin 100% kunnossa – mutta kuitenkin molemmille joukkueille tasapuolinen.

Ensimmäiset 30 minuuttia mentiin täysin vierailija Botnian merkeissä, tämän jälkeen peli tasoittui playoffs-taisteluksi joka pallosta. Kuitenkin Botnia johti tuossa vaiheessa jo 2-0.

Botnian Kaapo Schreck viimeisteli 2+0, ja oli näin ottelun kunkku.