Tänään lauantaina 3 Bandyliigaottelua

Hyväntekeväisyysottelu WP35 – HIFK klo: 15.00

Warkautelaiset kommentoivat ottelua seuraavasti:

Lauantaina WP 35 tekee hyvää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ukrainalaisten lasten hyväksi. Viime sunnuntaina WP 35 sai sairastupansa tyhjäksi ja samalla tappioputkensa poikki Helsingissä, kun Botnia kaatui 5-4 lukemin. HIFK on puolestaan alkuvuodesta parantanut peliään ja löi sunnuntaina OLS:n 7-1 ja keskiviikkona 125-vuotis juhlapelissä kaatui vahvan alkukauden pelannut Akilles 6-2. Lauantain kohtaamisessa on isot panokset taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta ja arvokkaista kahdesta lähtöpisteestä jatkosarjaan. Ottelun voittaja on hyvin lähellä runkosarjan kuudetta sijaa ja saa mukaansa jatkosarjaan kaksi pistettä. Runkosarjan vitonen saa kolme pistettä ja seitsemäskin vielä yhden pisteen.

– Helsingissä oli tiukka peli, jonka HIFK käänsi tehokkuudella itselleen 3-2 lukemin. Siitä pelistä jäi karvas maku suuhun koko joukkueelle eikä tähän peliin tarvitse motivaatiopuheita pitää. HIFK puolustaa perinteisesti kovalla asenteella ja pyrkii vaarallisiin vastaiskuihin, analysoi päävalmentaja Juha Järveläinen lauantain vastustajaa.

Otteluun on vapaa pääsy ja kotijoukkueen leirissä odotetaan, että varkautelaiset löytävät tiensä katsomoon tukemaan keltapaitoja taistelussa pudotuspelipaikasta.

– Pudotuspelipaikoista tulee seuraavan 4 viikon aikana raju kamppailu, halukkaita on yhdeksän ja kuudella sinne on paikka eli kolme joukkuetta joutuu pettymään. Jo viime sunnuntaista lähtien jokaisessa pelissä on ollut isot panokset ja se tuo paljon lisämielenkiintoa sarjan loppuun. Ehdoton tavoite on, että pelit jatkuvat helmikuun puolivälissä puolivälierillä, summaa Järveläinen joukkueen minimitavoitteen.

HIFK ei kommentoinut vielä ottelua mitenkään


Kampparit – Narukerä Klo: 17.00

Kampparit kommentoi ottelua seuraavasti:

Olli Manninen: Narukerä on laadukas joukkue, mutta meillä on ryhmässä leveyttä luomaan maalipaikkoa.

Kampparien edustusjoukkueella on edessä tiukka Bandyliigan kotiottelu, kun tämän hetken sarjajohtaja Porin Narukerä saapuu Mikkeliin lauantaina.

Runkosarjan kääntyessä loppusuoralle ottelulla on painoarvoa, sillä päävalmentaja Olli Mannisen mukaan ”tästä eteenpäin pelataan entistä enemmän play off-henkisesti”.

Manninen pitää Narukerää vaikeana vastustajana, mutta hän ei kuitenkaan lähde sen enempää dramatisoimaan ottelua.

-Ottelu ei lopullisesti ratkaise mitään, vaikka tiedossa onkin todella mielenkiintoinen ottelu. Jaossa on kaksi pistettä ja me lähdemme voittamaan, sanoo Manninen.

Narukerä on sarjajohdossa 19 pisteellään, Kampparit pisteen jäljessä. Molemmilla on sama määrä otteluita pelattuna.

-Sarja on jakautunut kahteen kastiin, ja ylempiin neljään paikkaan on kovaa painetta. On muistettava, että meillä on runkosarjassa vielä vastassa Veiterä ja Akilles.

Marraskuun lopulla Porissa Kerä ja Kampparit pelasivat tasapelin. Manninen lataa lauantain paineet vierasjoukkueelle.

-Onhan Narukerä sarjan ennakkosuosikki. Ryhmä on laadukas ja sillä on muutamia huippupelaajia.

Manninen kuitenkin luottaa omaan ryhmäänsä. Avainasemassa on tiivis puolustuspeli.

-Narukerää vastaan pitää puolustaa koko joukkueena. Kun nippu on tiivis ja puolustuspeli hyvää, taistelemme voitosta.

-Pallollisella pelillä saamme kyllä luotua omia maalintekopaikkoja. On meillä sen verran leveä ryhmä, että paikkoja tulee varmasti.

Kampparit-Narukerä pelataan lauantaina Hänskissä illansuussa. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kotiottelun jälkeen Kampparit matkustaa sunnuntaina vierasotteluun Helsingin Botniaa vastaan.

Bandyliigan tyvipään tuntumassa liikkuva Botnia on luokkaa kevyempi vastustaja. Manninen ei vielä spekuloi vierasottelua.

-Ensin pelataan ottelu Narukerää vastaan. Vasta sitten mietitään Botniaa, sanoo Manninen

Narukerä puolestaan kommentoi ottelua näin:

Tänään pelataan Bandyliigan kärkikamppailu, kun Narukerä kohtaa Mikkelissä Kampparit. Kauden alussa joukkueiden välinen ottelu päättyi Porissa lukemiin 2-2.

Alakerran luottopelaaja
ja tällä kaudella täydet minuutit muutamaa jäähyä lukuunottamatta pelannut Kasper Perdèn kommentoi vierasreissua seuraavasti:

Mukava päästä pelaamaan kaksi kovatasoista peliä. Mikkeli ja Jyväskylä ovat aina vaikeita paikkoja vierasjoukkueelle. Ehjillä suorituksilla täysien pistepottien saaminen on kuitenkin mahdollista. Sää ei ole meitä viime aikoina pelien aikaan hellinyt, joten toivotaan, että viikonloppuna taivas pysyisi kirkkaana.

Alta suoraan Live-Lähetykseen (Vaatii kirjautumisen)


Akilles – Veiterä Klo: 17.00

Akilles ei kommentoinut muuta kuin että heiltä tulee ottelusta maksullinen striimaus!

Veiterä ei kommentoinut vielä ottelua…

Alta suoraan Live-Lähetykseen (Maksullinen)


Leave a Reply