Sunnuntain tulokset

Ennakkosuosikit olivat tänään jälleen vahvoja

Kamppareille ei tänään ollut mitään sanottavaa vierailija Veiterää vastaan. Isät vastaan pojat ottelussa Veiterä oli kaikessa edellä. Ottelun tempo laski jo 15 peliminuutin jälkeen kun vierailija johti jo 0-3. Veiterä pelasi vain 15 pelaajalla, mutta tänään silläkään ei ollut merkitystä. Nuoret kampparipelurit ovat ikäisikseen hyviä, mutta heillä on vielä pitkä matka Bandyliigan kärkeen. Ei isketä Kamppareita sen enempää, ottelu oli heiltä ”ohipeli”.

Kampparit on viimeistellyt viimeiseen 3 otteluun viisi maalia, ja päästänyt peräti 28 maalia. Silti näissä otteluissa Kampparimaalivahdit ovat sinänsä onnistuneet, koko joukkueen puolustaminen on nyt seuralle todella vaikeaa.

Joukkueen otteet myös vaikuttavat seuran kannatusjoukkoihin, tänään kauden vaatimattomin yleisömäärä, vain 81 katsojaa.

Akilles vei Porvoossa niukasti 4-3 ottelun, jota he parhaillaan johtivat 3 maalilla. Valitettavasti tätä ottelua emme nähneet, joten kannattaa lukea seurojen kommentit heidän sivuiltaan, tai vaikka jääpallon Ystävät -Facebook-sivustoa.

JPS vei tänään Botniaa kuin ”pässiä narussa”, voittajasta ei ollut epäselvyyttä 13 pelatun minuutin jälkeen. JPS oli lähes kaikessa jostakin syystä Botniaa edelle.

Botnia oli myös tosi kapealla ryhmällä matkalla, vain 14 pelaajaa?.

Turhautuneisuus näkyi eniten Markus Kumpuojan otteissa, hänen kehonkielensä todella näytti mitä mieltä hän oli Botnian otteista. 5-0 tilanteen jälkeen hänen turhautumisensa toi vielä 10 minuutin jäähyn, mikä ei ihan tavanomaista hänelle ole. No ymmärrämme tuskan, kun ottelussa Botnia ei saanut konettaan mitenkään käynnistettyä, Miksi?

Siinä on valmentaja Esa Määtällä hommia miettiä, miten suunta muutetaan.

Tämä oli sinänsä myös Botnialta ”ohipeli”, mutta huolta nostaa Botnian kolmen viimeisen ottelun aikana viimeistellyt 3 maalia, ja päästänyt 24 maalia.

Botnia on aina tunnettu hyvästä puolustamisesta, mutta nyt jotakin on pahasti vialla?

Maalivahtipeliä ei voi ainakaan syyttää, mutta toivotaan että Botnia löytää lääkkeet ongelmiinsa kun sekä hyökkäys, että puolustus ei juuri nyt toimi.

Kampparit vs Veiterä Lopputulos: 1-12

Kamppari kommentit: Tänään Kamppari-ryhmällä ei ollut käytännössä mitään sanomista ottelussa.

Edes toive siitä, että Veiterä olisi jättänyt parhaimman teränsä lauantaina cup-voiton juhlintaan, ei toteutunut. Ylä-Outinen sanoi, että cupin voittoa ei juhlittu, vaan että ”juhlien aika on myöhemmin”.

Muutenkin hän kielsi, että Veiterä olisi pelannut puolitehoilla. Sen sijaan hän antoi hienoisen varoituksen muille joukkueille.

-Kyllä tänäänkin pelata piti, mutta on totta, että meillä on vahva ryhmä. Pallollinen peli on kuosissaan ja hyökkäyspeli hyvällä tasolla. Kauden alussa meitä ei oikein noteerattu mitenkään.

Veiterän kommentit: Sarjakärjen ja -jumbon tasoero kävi sunnuntai-iltapäivän ottelussa selväksi. Veiterä vie ottelun selvin lukemin.

Akilles vs WP 35 Lopputulos: 4-3

Akilles kommentit ottelusta: Kovassa pakkasessa pelattu ottelu oli ajoittain sekavaa peliä kummaltakin joukkueelta. Vihreäpaitojen viimeistely ei ollut tänään parhainta, ja näin ollen WP-35 pääsi toisella puoliajalla maalin päähän.

WP 35 kommentoi ottelua näin: Akilles vei tärkeät pisteet sunnuntaina Porvoossa lukemin 4-3 (3-1). WP 35:n maaleista vastasivat Niko Nissinen, Juho Holopainen ja Teemu Malinen.

– Sekavaa tekemistä molemmilta joukkueilta. Annettiin lahjamaaleja ja parissa maalissa oli niin huonoa tuuria kuin voi olla. Jere maalilla oli mies paikallaan, summaili Hoffren sunnuntain annin.

Joukkueet kohtaavat uudelleen keskiviikkona Varkaudessa.

– Toivottavasti nyt kenttähenkilöstö laittaa kaiken peliin ja saa taiottua jään meille keskiviikoksi, kova duuni siinä on edessä, esittää Hoffren toivomuksen.

– Pallollista peliä on saatava kaksi napsua parempaan suuntaan, silloin ollaan loppukautta ajatellen vahvoilla. Puolustuspelaaminen oli tänäänkin riittävää, päättää Hoffren.

JPS vs Botnia Lopputulos: 11-1

JPS kommentoi ottelua seuraavasti: Tärkeät kaksi pistettä tänään kotiin! JPS vei voiton vierasjoukkue Botniasta lukemin 11-1🔥 Ottelun parhaana pelaajana kotijoukkueesta palkittiin Jaakko Kyllönen😎

Botnia vuorostaan näin: Botnia sai ihan kohtuullisen startin otteluun ollen ensimmäiset minuutit pelissä mukana. Sitten vajaan kymmenen minuutin kohdalla JPS iski kahdesti parin minuutin sisään ja Botnian peli lamaantui. JPS teki mitä tahtoi seuraavat minuutit ja latoi maaleja liukuhihnalta. JPS löi vajaaseen 25 minuuttiin viisi maalia.

Toiselle jaksolle varsinkin jakson alkupuoliskolle Botnialta löytyi kyllä yritystä ja tahtoa taistella. Yritys oli vain kovin tehotonta ja JPS puolestaan viimeiseli omista paikoistaan hyvin. Viimeiset parikymmentä minuuttia kääntyi taas aika pitkälti JPS:n hallinnaksi ja kymppikin meni ottelun lopussa rikki JPS:n voittaessa lopulta 11-1.