Sunnuntain tulokset

WP kaatoi Kerän, HIFK kaatoi Kampparit, ja OLS kaatoi Botnian

Alla mielenkiintoisia kommentteja, joskus kun katsoo ottelun jää tunne ettei seuran kirjoittajat ole olleet samassa ottelussa 🙂

Lukekaa kuitenkin kommentit, ja käykää katsomassa myös mielenkiintoiset tilastot…

WP 35 vs Narukerä 3 – 2

WP 35:n kommentit riemukkaan voiton jälkeen:

Toisen jakson alku oli heikko, mutta henkisesti tärkeä nousu takaa-ajoasemasta voittoon. Jos joku niin tämä oli koko joukkueen voitto. Jere maalissa otti tärkeillä hetkillä muutaman maailmanluokan torjunnan ja niitä joukkue tarvitsee, kiitteli valmentaja Ilkka Hoffren joukkuettaan.

Kolmella voitolla joukkue nousi taistelemaan paikasta neljän sakkiin ja joukkue jatkaa pelejään perjantaina Lappeenrannassa.

– En muista milloin on otettu yhdeltä viikolta kuusi pistettä, mutta tässä vaiheessa on turha sarjataulukoita katsella. Mennään peli kerrallaan, ensi perjantaina päästään taas mittamaan kärkijoukkueen kanssa missä mennään. Tämän viikon tulosten arvoa nosti se, että keskiviikkona puuttui viisi pelaajaa, eilen kolme pelaajaa ja tänäänkin kaksi miestä, päättää Hoffren.

Narukerän kommentit: Rankan viikonlopun saldoksi jäi kaksi pistettä. Tänään WP-35 oli maalin verran parempi Varkaudessa. Tuloksen myötä Kerä jatkaa sarjataulukossa toisena.

Kampparit vs HIFK 0 – 2

Kamppari kommentit: Lauantaina Botniaa vastaan Kampparit teki kuusi maalia, mutta sunnuntaina ei osunut ensimmäinenkään. Tilille jäi jopa tössitty rankkari.

Päävalmentaja Olli Manninen tuumii, että yhtä hyvää selitystä maalittomuuteen ei ollut.

-Kamppailimme voitosta; ei se kaukana ollut. Nollalla ei kuitenkaan voiteta ottelua, tuumi Manninen.

HIFK:n lyhyet kommentit: Kauden ensimmäinen voitto ja pisteet kotiin Mikkelistä tuloksella 0-2!

Botnia vs OLS 3 – 4

Botnian kommentit: Toisen jakson ajan OLS lähinnä roikkui Botnian mukana rikkoen aina kun pystyi. Botnia ei maalipaikoista huolimatta saanut enää maaleja aikaiseksi ja näin OLS poistui voittajana lukemin 3-4. Täydet neljä pistettä oli pelin ailahtelevaisuudesta huolimatta otettavissa tästä viikonlopusta, mutta kahteen pisteeseen oli lopulta tyytyminen.