Päivän ottelut

Veiterä – Narukerä Klo: 15:00

Veiterämedian haastattelussa Tero Nieminen

Narukerä kommentoi ottelua lyhyesti: Tänään edessä kova peli hallitsevaa mestaria vastaan Lappeenrannassa. Ottelu ei ikävä kyllä ole nähtävissä suoratoisto lähetyksenä mistään.


JPS – OLS Klo: 15:00

Maaliputkessa viilettävä Joonas Hiltunen odottaa viikonlopun pelejä🔥

Lauantaina pelataan taas viitaniemessä! Muistakaa, että jääpallo on parasta paikanpäällä joten lämmintä päälle ja katsomoon!!

OLS leiri ei ottelua kommentoinut, alla linkki otteluun!


Kampparit – HIFK Klo: 17:00

Välittömästi lauantaina 17.12. Hänskissä pelattavan juhlaottelun Kampparit- HIFK jälkeen kentän kaupungin puoleisessa päädyssä järjestetään noin 5 minuuttia kestävä ILOTULITUS.

Mikkelin Kampparit toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan sekä klo 17.00 alkavaa maksutonta juhlaottelua sekä sen jälkeen järjestettävää ilotulitusta.

Kampparit pahoittelee ilotulituksesta aiheutuvaa, onneksi lyhytkestoista meluhaittaa ja toivottaa kaikille kaupunkilaisille Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa!

Aku Ojasen ajatuksia matsista:

Millä fiiliksillä viikonlopun matseihin, edellisestä matsista jonkin aikaa kun viime viikonlopun matsit peruuntuivat?
Hyvillä mielin pelaamaan, ainakin energiaa pitäisi olla säästössä. Ja tahtotaso on ainakin kohdillaan viime viikonlopun farssin jälkeen.

Miten lataus saadaan kuntoon viime viikonlopun peruttujen matsien jälkeen?
Treenataan viikko mahdollisimman laadukkaasti. Saadaan näin varmasti hyvä vireystila koko joukkueeseen ja ollaan valmiita matseihin.

Vastassa Kampparit
Varmasti vauhdikkaat matsit tulossa. Kampparit on pallollisesti taitava joukkue, jota vastaan täytyy pelata tarkasti, jos pisteitä halutaan saada.

Missä pitää onnistua, että pisteet tulee Stadiin?
Työmoraalin pitää olla kunnossa, ja omat maalipaikat pitää hyödyntää tehokkaasti. Lisäksi koko joukkueen puolustuspelin on oltava tiivistä ja uhrautuvaa. Näillä saadaan varmasti hyvä tulos aikaiseksi.

Alta klikkaamalla live-lähetykseen (vaatii kirjautumisen)

Leave a Reply