Lauantain tulokset

Yllätyksien lauantai?

Ennakkoon ajatellut tulokset eivät aivan osuneet, kun Porissa WP 35 näytto kotijoukkue Narukerälle kaapin paikan. Näin Narukerän kotitaika murtui. Myös Mikkelissä ehkä hiukan yllättäen kotijoukkue kaatoi OLS:n. No hienoa ettei kaikkii mene niin kuin etukäteen suunnitellaan…

Narukerä vs WP 35 1-5

Narukerän kommentit: Kerän kotitaika raukeaa ja pisteet matkaavat Varkauteen lukemin 1-5.

WP 35 kommentoi ottelua: WP 35 katkaisi lauantaina Porissa kolmen ottelun tappioputken ja katkaisi samalla Narukerän kaksi kautta kestäneen tappiottoman kotiputken. WP 35:n maaleista vastasivat Niko Nissinen neljästi ja Jimi Heinonen onnistui kerran. Vieraiden parhaana palkittiin loisto-ottelun pelannut maalivahti Jere Korhonen.

Jere oli tänäänkin loistava maalilla ja koko joukkue puolusti uhrautuvasti Jeren edessä. Kaiken A ja O on, että puolustetaan koko joukkueena ja sen jälkeen aletaan miettimään hyökkäämistä, iloitsee valmentaja Ilkka Hoffren.

Lumipyryssä pelatussa ottelussa ei hienouksia nähty ja molemmat joukkueet pelasivat koko ottelun paljon pitkää.

– Vaikea meitä on tällä kelillä voittaa, tiesin sen jo ennen peliä, nyt nautitaan hetki ja sitten käännetään ajatukset huomiselle, päättää Hoffren.

HIFK vs Akilles 2-6

HIFK kommentoi ottelua näin: Molemmat joukkueet pelasivat ensimmäisellä puoliajalla aika matalalta puolustuspeliä. Molemmat pelasivat sen aika hyvin loppupeleissä, mutta me päästettiin sitten kaksi helppoa maalia, Huber toteaa.

Ottelu näytti kulkevan samanlaisen kaavan kautta kuin edellinen kohtaaminen Porvoossa, mutta sitten puolustuspäässä tapahtui muutamia virheitä, jonka seurauksena Akilles pääsi muutamaan otteeseen rankaisemaan. Maalipaikkoja tuli useita kulmien muodossa, mutta ainoastaan Huberin osuma tuli kulmasta.

– Meillä on maalinteon kanssa ollut vaikeuksia muutenkin ja sen kanssa olemme treeneissä painineet, että saisimme otteluissa enemmän maaleja aikaiseksi. Kahdella maalilla näitä ei voi voittaa, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen kertoo.

Akilles kommentoi: Akilles jatkoi hyviä otteitaan tänään HIFK:n vieraana. Tuulisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa vierasjoukkue ei ensimmäisellä puoliajalla aivan saanut parastaan irti, mutta jälleen toisella puoliskolla vihreäpaitaiset parantivat otteitaan.

Kampparit vs OLS 2-0

Kampparit kommentoi näin: Päävalmentaja Olli Manninen myhäili tyytyväisenä ottelun jälkeen. Voitto ja pisteet tyydyttivät, vaikka  ”ei se kovin tasokasta jääpalloa ollut”.

-Vähän sekavaa. Pallollinen peli ei ensi jaksolla luonut maalipaikkoja. Liike ei ollut oikeansuuntaista. Mutta tyyli on vapaa: pisteet piti saada.

Voitto lauantaina oli kamppailuvoitto. Manninen kehuu ryhmäänsä tahtopelistä.

OLS ei kommentoinut ottelua

Botnia vs JPS 5-11

Botnia uutisoi: JPS:ää vastaan puolustuksesta löytyi aukkoja ja JPS tuli voimakkaasti hyvällä luistelulla Botnian puolustuksen läpi liian usein ja viimeisteli hyvin karaten tauolle johtoasemassa 1-6. Botnian ainokaisen viimeisteli kauden avausmaalinsa Botnian paidassa lyönyt Pekka Niska. Ikävämpiä uutisia oli maalilla torjuneen Topi Pihlajamaan loukkaantuminen avausjaksolla.

Toinen jakso ei saanut parasta alkua Botnialaisittain JPS:n tehtyä heti jakson alkuun maalin. Tämän jälkeen Botnia pelasi hyvin ja vaikutti pakottavan JPS:n taistelemaan tosissaan pisteistä. Ensin Kasimir Johansson pääsi maalin edestä laittamaan Markus Kumpuojan syötön maaliin ja kymmenen minuuttia myöhemmin Niska löi illan toisensa. Enempiinkin maaleihin oli paikat, mutta JPS kesti. JPS sai aikalisän jälkeen pelinsä taas kuntoon ja naulasi lopullisen niitin reilu kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. Tämän jälkeen peli pääsi repsahtamaan Botnian puolustusinnon loputtua.

JPS kommentoi ottelua lyhyesti näin: Jps voitti toistamiseen Botnian, tällä kertaa lukemilla 5-11💪🏼