Lauantain lopputulokset

Narukerä jälleen kotonaan voittoon

Bandyliigan ottelut olivat tasaisia ja maaleja tehtailtiin kaikkiaan kolmekymmentä. Kuitenkin kaikki ottelut päättyivät vain yhden maalin voittoihin. Kotivoitot lähes jokaisessa ottelussa, vain Kampparit hävisivät kotonaan. Lähellä oli myös Veiterän tasuri.

Akilleksella ei juuri pisteiden valossa kulje hyvin kun viimeisestä 6 pisteestä, Porvoolaiset ovat saaneet vain yhden. Sekin piste oli lähellä matkata Helsinkiin.

JPS:n ylivoima on haihtunut, ja Bandyliigassa kuka vaan voi voittaa kenet tahansa, katsotaan miten huomenna käy, kuitenkin ensin alla seurojen kommentit.

Narukerä vs JPS 3 – 2

Narukerä kommentoi ottelua näin: Kärkiottelusta kaksi pistettä jää Poriin jännittävien vaiheiden jälkeen! 🤩

JPS kommentoi ottelua seuraavasti: JPS taisteli, mutta ei voi mitään, tiukan ottelun lopputulos 3-2 ja pisteet jää tällä kertaa Poriin.

Pelin parhaina JPS:n joukkueesta palkittiin Nikke Tuhkanen ja Tuukka Ässämäki👌🏼

Kampparit vs Botnia 6 – 7

Kampparit kommentoivat ottelua mm näin: Tappiosta huolimatta Kamppareita voi kehua hyvästä pelitemposta.

-Sanoin jo ennen kautta, että pystymme kamppailemaan voitosta. Näin oli, mutta nyt tosin ei lohduta yhtään, että hävitään pelejä maalilla, tuumi Manninen.

Selvän särön lauantain otteluun toi tuomarilinja. Kamppareille tuomittiin esimerkiksi varsin kyseenalainen rankkari, jonka Botnia tosin itse tunaroi, ja Kamppari-jäähytkään eivät vastanneet pelin henkeä.

-Erityisesti Huotelinin jäähyllä oli vaikutus meidän peliimme. Tuomarilinja sotki ottelun, mutta on sanottava, että emme me sen takia hävinneet , sanoi Manninen.

Botnia kommentoi voittoa näin: Erikoinen ottelu siinä mielessä, että Kampparit pystyi pysymään maalin päässä avausjakson, jolloin Botnia oli vahva ja Kamppareilla maalipaikkoja vähän. Toisen jakson alussa Botnia kerjäsi ikävyyksiä, mutta käänsi sitten etenkin kokeneiden pelaajiensa rutiinilla tärkeät pisteet Helsinkiin mukaan vietäviksi. Markus Kumpuojan neljän maalin lisäksi Juri Schreckille viisi syöttöpistettä.

Veiterä vs Akilles 3 – 2

Veiterä kommentoi näin: Veiterä syyllistyi toisella puolikkaalla alakerran jäähyihin ja 80. minuutin kohdalla päävalmentaja Joonas Ylä-Outinen otti aikalisän. Akilles juoni kuvionsa kuntoon ja tasoitti pelin kolmen minuutin kuluttua. Maalintekijänä Iisakki Kaivola.

Ottelu eteni loppua kohden Veiterän painostuksella. Akilles-ikoni Raoul Karlqvist joutui pelaamaan harvinaisesti jään pinnasta ja se antoi tilaa vastustajan alakertaan. Veiterä sai aivan pelin lopulla kulmurin, jonka jälkitohinoissa pallo kolattiin maaliin, mutta hetken neuvoteltuaan tuomarit hylkäsivät riemukkaan osuman. Peli oli edelleen tasan.

Kun lisäaikaa oli kulunut noin 15 sekuntia, Aleksi Seppänen vapautti Veiterä-kippari Verhelän hyvään vauhtiin keskelle Akilles-puolustusta ja siitä pallo maaliin: 3–2 kotijoukkueelle ja Akilles otti aikalisän. Sen päätyttyä päätuomari Antti Malaska ilmoitti, että peliä on jäljellä minuutti ja 20 sekuntia (lisäajalla otettu aikalisä ei lisää varsinaista peliaikaa).

Akilles ei kommentoinut tappiota

WP 35 vs OLS 4 – 3

WP kommentoi voittoa näin: Peli oli ihan yhtä vaikea kuin etukäteen odotin. OLS tuli kovalla taisteluilmeellä otteluun ja sillä oli ottelussa omat hetkensä eikä tässä mitään olisi väärin mennyt, jos OLS olisi jotain tästä pelistä saanut mukaansa, summaili valmentaja Ilkka Hoffren ottelua.

Ottelussa OLS tuli 1-3 takaa 3-3 tasoihin ja sillä oli 8 minuuttia kahden miehen ylivoimakin, jonka isännät puolustivat hyvin.

– Tästä ottelusta on otettava huomiselle hyvät asiat mukaan ja parannettava. Narukerä on kovassa vireessä ja huomenna on varmasti tulossa huima kamppailu pisteistä, päättää Hoffren.