HIFK:n uusi valmennustiimi kaudelle 2021-2022

Juuri julkaistu uutinen kertoo HIFK:n Edustusjoukkueen valmennustiimin vaihtuneen, Teemu Laitinen jatkaa uudessakin tiimissä, ja siinä tulevat esiintymään HIFK:ssa uusina valmentajina Juuso Pyysing ja Toni Saukkonen. HIFK:sta saatujen tietojen mukaan Petri Laakson ja Ari Kukkosen kanssa hiotaan vielä lopulliset roolit kaudelle 2021-22 kohdilleen. Juha Laitinen ei jatka HIFK:n edustuksen valmennuksessa, Juhan rooli HIFK:ssa on vielä epäselvä – Uutisoimme asiasta kun ne selviävät….

Uutista päivitetty 29.6. klo 21.00 Laakson, Kukkosen ja J,Laitisen tilanteet päivitetty.

BandyliigaToimitus

HIFK:n uusi valmennustiimi kaudelle 2021-2022

Valmennuksessa nähdään niin tuttuja kuin uusia kasvoja, kun vastuun valmennuksesta ottaa Teemu Laitinen, Juuso Pyysing ja Toni Saukkonen.

Laitinen on ollut mukana edustusjoukkueen valmennustiimissä jo useita vuosia. Tämän lisäksi Laitinen on toiminut Suomen juniorimaajoukkueiden valmentajana eri ikäluokissa. Saukkonen ja Pyysing ovat aikaisemmin valmentaneet Lappeenrannan Veiterän edustusjoukkuetta menestyksekkäästi. Parivaljakko oli mukana nostamassa Veiterää Bandyliigan kärkikastiin saavuttaen yhden pronssimitalin kaudella 2014-2015.

Uuden valmennustiimin ensimmäisiin tehtäviin lukeutuu joukkueen viimeistely kautta 2021-2022 varten. Joukkue kokoontuu yhteisharjoituksiin kesätauon jälkeen elokuussa.

Teksti: HIFK-Bandy:n kotisivut

Leave a Reply