HIFK:n paidassa tänään uusi pelaaja

Kuva: Juha Tamminen

Kevin Larsson sopimukseen tähtirintojan kanssa.

Bandyliiga saa mielenkiintoisen pelaajan sarjaan, kun HIFK:n kokoonpanossa tänään esiintyy Veikkausliigaa 3 viimeistä kautta pelanut Kevin Larsson. AC Oulussa Larsson pelasi kauden 2021, ja sitä ennen HIFK:n jalkapallojoukkueessa kaudet 2019-2020.

Larsson mainitsee, että on hienoa tehdä paluu HIFK:n jääpallopaitaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Monet muistavat Larssonin juniorivuosistaan HIFK-Bandyn paidassa.

Larsson on voittanut mm. Suomen mestaruuden P15-sarjassa (2016), SM-hopeaa P17-sarjassa (2018) sekä SM-pronssia P17-sarjassa (2017) HIFK:ta edustaen. Hän on myös pelannut joitakin kertoja Suomen juniorimaajoukkueissa ja voittanut MM-pronssia Suomen paidassa P15-ikäisenä. Larsson teki kyseisessä turnauksessa viisi maalia, joista kolme nähtiin pronssiottelussa Viroa vastaan.

Larsson odottaa innolla ottelua Akillesta vastaan, koska Akilleksessa pelaa hänen setänsä Rolf “Nappe”Larsson. BandyliigaToimituksen muistikuva Kevinin pelityylistä onkin samantyylinen kuin “Nappe” Larssonilla. Hyvin luisteleva, pallovarma, ja synnynnäinen maalintekijä.

Larsson tulee todellisesta urheiluperheestä, sillä hänen siskonsa edustaa HIFK:n naisia käsipallon naisten SM-sarjassa, ja isä Markus Larsson toimii Kulosaaren Vestan taustalla, suurimpana projektinaan tällä hetkellä Luisteluareenan rakentaminen Malmille, Helsinkiin.

Nähtäväksi jää, tuleeko Kevinistä HIFK:lainen niin kesällä kuin talvellakin. Viimeisen kahden HIFK-lajin edustaja oli Peter Standertskjöld-Nordenstam (Jääpallo/Jalkapallo).

Leave a Reply