Kampparit vs WP35 Tulos: 9-1

Bandyliigakauden avaus

Tihkusade teki kentästä hiukan tahmean, mikä taisi toisaalta olla etu WP35:lle.

Peli alkoi tasaisesti ja ensimmäistä maalia saatiin odottaa melkein puolituntia. Tämän jälkeen alkoi Kamppareiden peli liikkua selkeämmin ja hiukan WP 35 väsyi. Taukonumeroiksi Kampparit iski 4-0.

Toinen jakso oli jälleen tasaista, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni otti Kampparit pelin haltuun. Jälleen iskettiin maaleja tehokkaasti ja loppulukemat 9-1.

Molempien puoliaikojen ensimmäiset 25min pystyttiin pitämään vastustaja maaleitta. Myös pallollisessa pelissä otettiin pieniä askelia eteenpäin, toteaa valmentaja Ilkka Hoffren. WP 35:stä seitsemän pelaajaa pelasi ensimmäisen Bandyliigaottelunsa. Siiteri teki uran ensimmäisen Bandyliigamaalinsa.

Olli Manninen kiitteli omiaan pelin parantamisesta loppua kohden ja pisteet tuntuvat aina hyvältä. Alussa ei oikein päästy hyville maalipaikoille, kun vastustajan puolustus tukki tehokkaasti paikat. Pelin edetessä kuitenkin parannettiin ja toisella jaksolla oli jo ajoittain tosi hyvää tekemistä.