Eiliset tulokset

Ennakkosuosikit pitivät pintansa

Ensimmäinen isompi maalijuhla vietettiin Jyväskylässä kun kotijoukkue paukutti taululle 12 maalia. Porvoossa sen sijaan maalit oli kortilla, ja ottelu ratkesi vasta lisäajalla Porilaisten eduksi.


JPS – Botnia 12 – 3

JPS siis kuritti Botniaa lukemin 12-3. Botnia pysyi kotijoukkueen vauhdissa ensimmäiset 40 minuuttia, mutta sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Botnian tilanne kyllä suruttaa kun heidän peliään katsoo, ei auta vaikka valmennukseen hankittiin rutinoitunut Esa Määttä – kun Botnian rosteria katsoo, on heillä yli 20 pelaajaa listoilla + HIFK: lainalla on ollut myös maalivahti Jesse Järvinen.

Eilisessä pelissä Botnian rosterissa oli vain 12 kenttäpelaajaa ja maalivahti Peräjärvi – siis heille olisi mahtunut listalle vielä 3 lisäpelaajaa. Yksi näistä 12 pelaajasta oli apuun kutsuttu Kasimir Johansson, jolla ei vuosiin ole Bandyliigakokemusta.

Hattua silti täytyy nostaa pelaajille, jotka eilenkin taistelivat minkä pystyivät. BandyliigaToimitus todella toivoo, että Botnia saa rosterin kuntoon, ja he oikeasti taistelevat otteluiden voitoista – vajaalukuisena mahdollisuudet valitettavasti eivät ole ne parhaat – Tsemppiä kundit!

JPS sen sijaan pelasi hyvää jääpalloa, tosin ei aivan täysillä – vaikka he 12 maalia iskivätkin. Maalintekijöinä nähtiin 5 eri pelaajaa, joista Tuukka Ässämäki kirjautti 5 maalia ja Jarno Eronenkin hattutempun. Mielenkiintoista oli myös se, että JPS vei jäähyt lukemin 30 – 10.


Akilles – Narukerä 2 – 3

Porvoossa Akilles piti Narukerää lujilla, Akilles keskittyi tiukkaan puolustukseen. Tilastojen valossa Narukerä painoi päälle, kun heillä esim 13 kulmalyöntiä. Kumpikaan ei kuitenkaan päässyt kunnolla maalintekopaikoille, ja numerot pysyivät tiukkana ottelun loppuun asti.

Akilles oli jo juhlimassa kolmannen ottelun pisteputkea, mutta lisäajalla Narukerän tukipilari Eero Paavola pääsi iskemään taululle 2-3 vierasvoiton (maali oli Paavolan toinen, tässä ottelussa.


Leave a Reply