Illan ottelut

Tänään luvassa 2 tiukkaa kamppailua

Porvoossa kotijoukkue Akilles kohtaa 2 tasapelillä kautensa aloittaneen Narukerän. Jyväskylässä taas kotijoukkue JPS saa vieraakseen Botnian. Kaikki kannustamaan omia joko paikan päälle, tai ruudun ääreen!


Akilles – Narukerä Klo: 19:00

Juha Laitisen Akilles on lähtenyt Bandyliigaan mielenkiintoisin tuloksen. Ensin kaatui vieraissa OLS niukasti 2-3, mutta tämän jälkeen Lappeenrannasta haettiin tasuri 4-4 Veiterää vastaan. 3 pistettä on enemmän kuin kukaan osasi seuran ulkopuolelta ennustaa – Miten käy tänään ensimmäisessä kotiottelussa suurinta mestarisuosikkia vastaan? Valitettavasti lähetys ottelusta on maksullinen, tai BandyliigaToimitus pohtii onko 9,90€ / ottelu oikea hinnoittelu? Te päätätte, joten katsokaa ihmeessä, jos koette summan sopivaksi!

Narukerä lähtee otteluun kahden kotiottelun tasureilla. Tämä on kyllä ollut yllätys jääpalloväelle, joka odotti heti kättelyssä Narukerän näyttävän heidän vahvuutensa – ja ennakkosuosikin paikan, aina mestaruuteen asti. No otteluja on vasta 2, joten katsotaan miten tänään vierasottelu sujuu Porvoossa? Jos et pääse kentän laidalle kannustamaan, alla on maksullinen linkki live-lähetykseen.


JPS – Botnia Klo: 19:00

Jyväskyläläiset ovat aloittaneet kauden pirteästi, vaikka hävisivät vierasottelun Kamppareille. Kuitenkin kahdessa ottelussa on maaliverkkoja heiluteltu 8 kertaa, ja omiin on päästetty 5. Katsotaanmiten Topi Rytkönen johdattaa JPS:n kauden ensimmäiseen kotiotteluun.

Botnia lähtee haastamaan kotijoukkuetta, ja toivottavasti vierailijoiden rosteri olisi täysi, ettei lopun väsyminen haittaisi hyviä otteita. Botnia on keskittynyt puolustamiseen, ja siitä sitten vastahyökkäyksiin. Katsotaan miten vieraat Esa Määtän johdolla saavat tänään aikaan..

Ottelu on varmasti taattua Bandyliigalaatua, joten kaikki paikanpäälle tai sitten linkistä voit myös seurata ottelua – Parempi voittakoon!

Alta pääset katsomaan ottelun LIVE-Lähetyksen (Vaatii kirjautumisen, mutta ilmainen!)

Leave a Reply