Päivän pelit

Tänään 3.12.2002 seuraavat ottelut

Porvoossa pelataan klo: 17.00 Akilleksen 120-vuotis juhlaottelu, Pallokentälle vastustajaksi saapuu toinen perinteikäs jääpalloseura Varkauden WP35. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, joten nyt kaikki katsomaan Bandyliigaa.


Akilles – WP 35 Klo. 17:00


Bandyliigaan paluun tekevä Ville-Veikko Angeria on harjoitellut Akilleen kanssa syksyn aikana jäähallissa ja myös isolla jäällä. Torniolaislähtöinen Angeria edusti urallaan kolme ensimmäistä Bandy-liigakautta kasvattajaseuraansa Tornion Palloveikkoja, jonka jälkeen tie vei Oulun Luistinseuran riveihin ja sieltä Porvooseen syksystä 2011 lähtien.
Angeria on voittanut pelaajana viisi Suomen mestaruutta ja pelannut lähes 400 Bandy-liigaottelua sekä lähes 40 A-maaottelua. Angeria on ollut poissa pelikentiltä kaksi kautta keskittyen niin työhön kuin perheeseen sekä oman talon rakentamiseen.

Angeria itse kommentoi paluutaan seuraavasti: ”On erittäin hienoa palata tositoimiin ja antaa panokseni seuran eteen. Lähden auttamaan Akilleksen nuoria lahjakkaita pelaajia kehittymään ja tasaamaan heidän kuormitustaan, sillä he pelaavat niin 18-vuotiaiden sarjaa kuin nuorten Bandy-liigaa edustusjoukkueen otteluiden ohella. Lisäksi hän nöyrästi korostaa, että ei halua viedä pelipaikkaa keneltäkään nuorelta vaan valmennus tekee kuormituksen perusteella valinnat kuhunkin otteluun.”


Akilles Bandyn päävalmentaja Juha Laitinen on erittäin tyytyväinen Angerian halusta palata myös peleihin mukaan. ”On hienoa, että Ville-Veikko on käytettävissä myös otteluissa tasaamassa nuorten pelaajien kuormitusta. Hän on pitänyt huolta kunnostaan hyvin, ja sen on osoittanut myös syksyn jääharjoittelu, johon hän on aktiivisesti osallistunut.”

Onnea 120-vuotiaalle seuralle, toivottaa BandyliigaToimitus!

Katso ottelu yllä olevan linkin kautta (Maksullinen)


Kampparit – OLS Klo. 14:00

Kampparikapteeni Kimmo Huotelin odottaa kotiviikonvaihdetta hyvillä mielin. “Totta kai hyvällä fiiliksellä, kun päästään pelaamaan kotiotteluita ja vielä tilanteessa, jossa kausi on lähtenyt joukkueelta hyvin käyntiin. Toki ollaan kärjessä, mutta sarja on vasta aivan alussa. Tietenkin tavoite on ollakin kärjessä, sanoo Huotelin”.

Iivo Korhonen maalissa ensimmäisessä Bandyliigaottelussa

Tänään kiinnostava seurattava on Kampparien nuoren Iivo Korhosen esiintyminen kotijoukkueen maalilla. Korhonen, 15, pelaa ensimmäisen Bandyliigan ottelunsa. Alkukauden hän on vielä seurannut ottelut penkillä. Iivo Korhonen on Kamppari-konkari Esko Korhosen poika ja lukeutuu ikäluokkansa huippupelaajiin.

Katso ottelu yllä olevan linkin kautta (Vaatii kirjautumisen – Ilmainen tai Kuukausikannattaja)


Leave a Reply