Antikainen jatkaa Veiterän paidassa

Narukerässä viime kaudella ikävä kauden päätös

Veiterä vahvistaa ensi kauden edustusjoukkuetta sopimuksella Tuomas Antikaisen kanssa. Sähäkkänä keskikenttäpelaajana tunnettu Tuomas hakee uralleen uudenlaista alkua paitsi kentältä myös kentän ulkopuolelta.

On hienoa ettei Antikainen lopettanut pelaajauraansa vaikka hän jo ehti niin ilmoittaa viime kauden päätteeksi. Antikainen koki kentällä “jatkuvaa” ilkkumista pituutensa johdosta. On hienoa, että nuori pelaaja ei lannistu, vaan jatkaa ja me jääpallon ystävät saamme varmasti nähdä hienoja otteita Antikaiselta uudessa seurassaan.

Myöskään Akillesta vastaan käydyssä välieräottelussa tapahtunutta episodia on turha enää kaivella, eli tsemppiä Tuomakselle Veiterään.

Tuomas Antikainen kertoo Veiterämedialle seuraavaa:
– Olen kyllä tosi iloisella mielellä sopimuksesta Veiterän kanssa. Tuntuu, että saisin jääpalloilijan ja ihmisenä uuden alun uralleni.
–Porin Narukerälle pitää sanoa kiitokset mahdollisuudesta oppia uutta, mutta ei sen enempää. Nyt katsotaan eteenpäin ja nöyrällä mielellä tulen menestyvään joukkueeseen, jolla on kirkas tavoite.
– Uuden seuran ja uuden alun kautta viime kauden lopun kohu voisi unohtua ja voisin aloittaa ikään kuin puhtaalta pöydältä. Aloitan siis uuden sivun jääpalloon ja elämään Lappeenrannassa, Tuomas pohtii.

Tuomas Antikainen on siis muuttamassa Lappeenrantaan nöyrällä, mutta hyvällä asiallisella asenteella:
– Minusta on hienoa päästä pukukoppiin, jossa saa oppia voittamisen kulttuurista ja hyvästä joukkuehengestä. Olen kuullut vain pelkkää hyvää Veiterän organisaation tavasta käsitellä pelaajia ja kehittää nuorista pelaajista entistä parempia.

Veiterä-Akatemia houkuttelee

Lappeenrantaan Tuomas Antikaisen vie myös mahdollisuus opiskeluun pelaamisen rinnalla:
– Tavoitteeni on päästä lukemaan kauppatieteitä ja Lappeenrannassa oleva LUT tarjoaa avoimien opintojen kautta siihen hyvän väylän. On hyvä asia, että pääsen kiinni taas opintoihin ja saa siten opintourankin käyntiin. Ehkä koko elämä ei ole jääpalloa vaan opinnot ovat myös tärkeä hoitaa kunnolla, Tuomas Antikainen miettii.

Manageri Peuhkuri on tyytyväinen sopimukseen

Veiterän edustusjoukkueen kokoamisesta vastaava manageri Ana Peuhkuri on tyytyväinen sopimukseen Antikaisen kanssa:
– Meille kelpaavat vain pelaajat, jotka pystyvät osoittamaan olevansa huippu-urheilijoita. Muita emme tarvitse. Edustusjoukkueen rosteri alkaa olla varsin hyvin kasassa. Vaikka Tero Niemisen kanssa on näitä mietitty ja joukkue asettaa itse omat tavoitteensa.

Peuhkuri on tyytyväinen myös LUT-yliopiston kanssa luotuun Veiterä-Akatemia -järjestelyyn:
– Tuomaksen tapaus osoittaa, että voimme täällä Lappeenrannassa tarjota muutakin sisältöä elämään kuin vain jääpallon. On tärkeää, että nuorilla pelaajilla on elämässä isoja tavoitteita ja seura pyrkii tukemaan niitä, Anssi Peuhkuri sanoo.

Leave a Reply