Tänään ratkeaa

Tänää haetaan vastustajaa Finaaliin Veiterälle, ja Pronssiotteluun Kamppareille. Finaali pelataan Lappeenrannassa 12.3.2022, ja Pronssiottelu joko Porvoossa, tai Porissa riippuen tämän iltapäivän tuloksesta.

Emme speguloi sen enempää tuloksella, tai voittajalla. Totuus on se, että häviäjän rooli on todella tuskallinen. Voittaja taas pääsee iloisin mielin keskittymään vikon päästä käytävään Finaaliin.


Akilles kommentoi seuraavasti:

Akilles ei onnistunut katkaisemaan välieräsarjaa vieraskentällä, Tämän johdosta Porvoossa pelataan sunnuntaina korrekta poikki loppuottelupaikasta ja kotiyleisön tuki voi tiukassa sarjassa olla ratkaisevassa roolissa, joten nyt on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa. Tervetuloa kaikki paikalle kannustamaan Akillesta loppuotteluun.


Narukerä kirjoittaa seuraavaa:

Narukerä ei kommentoinut ottelua muuten, kuin kannattajille suunnatulla Fanimatkan toteutumisella! Lähtö 8:15 Narukerä-talolta. Maksu suoritetaan käteisellä/kortilla. Ilmoittautua voi edelleen ja huomenna voi tulla maksua vastaan bussiin! 🔴🔵


Alta voit seurata ottelua (Maksullinen: vaatii rekisteröitymistä / sekä 10€ maksamista)!https://media.itavayla.fi/tuote/katseluoikeus-akilles-narukera-6-3-2022-klo-13-00/

Leave a Reply