Narukerä siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Narukerä teki sen mitä heiltä vaadittiin

BandyliigaToimitus seurasi ottelua paikallisen lehden lähettämän Live-lähetyksen kautta. Hienolta näytti koko tapahtuma, katsomot täynnä, laulu raikasi, ja Porvoolaiset eivät kannustuksessa toiseksi jäneet, vaikka heitä vähemmän olikin paikalla.

Ensimmäinen jakso oli erittäin tasainen, mutta pitää rehellisyyden nimissä sanoa, että Akilles kyllä oli hiukan niskan päällä. Jos prosenteissa heitettäisi jotakin niin 45 – 55 olisi olleet luvut. Narukerä puolusti hienosti, ja Akilles ei löytänyt keinoja murtaa tätä ryhmitystä.

Toinen jakso, oli kokonaisuudessaan hiukan avoimempaa, toki ehkä myös muutaman virheen sävyttämä. Narukerä iski ensimmäisen maalin alivoimalla kun kotijoukkueen Ville Koskinen istui 10 minuuttista maalin syntyessä. Maalin iski Esa Oksasen hyvästä syötöstä Kristian Paukkonen.

Seuraavan maalin pääsi myös Narukerä iskemään kulmalyönnistä. Joona Rajala tälläsi Eero Paavolan syötöstä pallon vastustamattomasti Akilleksen reppuun. Akilles ei kuitenkaan hämmentynyt vaan melkein heti Denis Sadakov näki miten Rasmus Kettunen oli jätetty vahingossa maalintekopaikalle, ja nappi syöttö eikä Sadakov erehtynyt, lukemat 2-1.

Akilles ottaa aikalisän, muuttaa hiukan taktiikkaa ja kuten niin useasti tällä kaudella – Jari Hyttisen aikalisä toimii – Akilles tasoittaa lukemiksi 2-2. Maalintekijä ja syöttäjä vaihtuvat päittäin, eli nyt maalin syötti Rasmus Kettunen, ja tekijänä tällä kertaa Denis Sadakov.

Akilles ehkä odotti jo varsinaisen peliajan loppua, ja ehkä Narukerän taipumista jatko-ajalla, mutta illan sankari Ville Aaltonen iski kulmalyönnistä pallon maalin kattoon, ja näin otteluvoitot tasan – ja ratkaisu siirtyy sunnuntaille.

Ville Aaltoselle eilinen ottelu oli Bandyliigauran 200 ottelu, Onnittelut vielä kertaalleen!

Narukerä kommentoi ottelua iloisina:

Kerä vie ja matka jatkuu! Seuraava ottelu sunnuntaina Porvoossa.

Akilles kommentoi ottelua seuraavasti:

Neljäs semifinaalikamppailu pelattiin jälleen hienossa kevätsäässä. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli molemmin puolin varovaista tekemistä ja tauolle mentiinkin maalittomassa tasatilanteessa.

Narukerä pääsi toisella puoliajalla avaamaan maalitilin ja menikin 2-0 johtoon. Lopulta Akilles sai tuotua pelin tasoihin ja näytti että peli menee jatkoajalle.

Narukerä onnistui kuitenkin vielä kertaalleen kulmasta ja peli päättyi Narukerän voittoon 3-2.

Ottelun parhaana palkittiin hyvin töitä puolustuksessa ja keskikentällä tehnyt Juuso Johansson!

Välieräsarja on nyt siis 2-2 ja ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina Porvoossa klo 13.

Tervetuloa kannustamaan Akilles finaalipaikkaan!

Tämä kaikki tarkoittaa siis sitä, että viides ja ratkaiseva välierä käydään sunnuntaina 6.3 Porvoossa klo: 13.00, TULE Katsomoon kannustamaan voittaja Finaaliin!