Tänään kuuma pelipäivä

Narukerä – JPS klo.13:00

Narukerä kommentoi ottelua seuraavasti: Vähäinen maalimäärä ei ihan vastaa todellisuutta, koska meillä on ollut noin 30 kulmaa ja kaksi rankkaria, siitä huolimatta erikoistilannemaaleja taitaa olla tasan kaksi. Tilanteita on siis luotu useampaankin maaliin ja jossain vaiheessa harjoituksellinen uurastus alkaa näkyä.

Karvaus- ja puolustuspeli toimii tällä hetkellä erinomaisesti, mutta varsinkin vastahyökkäyksiin pitää saada lisää asennetta. Pallo pitää myös saada hyökkäyspuoliskolla toimitettya oikeille pelaajille, oikeaan aikaan.

Kaikki kannustamaan joukkuetta sunnuntaina Amiko-Areenalle. Tarvitsemme tästäkin pelistä molemmat pisteet.

JPS-leiristä emme onnistuneet kommentteja saamaan, mutta pähkäilimme itse seuraavaa:

JPS vei perjantaina Botniaa lukemin 12 – 3, vieläkö jatkuu Jyväskyläläisten maali-ilottelu?


Veiterä – OLS klo. 13:00

Ennakkosuosikki Veiterä lähtee kaatamaan OLS porukkaa. Kaikki kentällä kannustamaan omia!


HIFK – WP 35. klo 13:00

HIFK:n leiristä Aleksi Hilmola kommentoi ottelua seuraavasti: Mukava päästä taas pelaamaan. Viime viikonlopun Kampparit-tappiosta täytyy tottakai ottaa opit mukaan ja parantaa suoritusta huomattavasti. Sunnuntaina koko jengillä on uusi mahdollisuus näyttää mihin pystytään. Tiukka peli tiedossa. WP35 on pelannut viime pelit hyvin ja varmasti tulee pistämään parastaan sunnuntaina. Meidän täytyy pystyä vastaamaan huutoon.

Koko jengin täytyy tehdä töitä puolustussuuntaan – sen päälle rakentuu loput. Kannattaa seurata koko joukkueen taistelua-asennetta. Se on avainasemassa, kun pelataan voitosta.

Alla Puolustaja Mikko Kilpeläisen ajatukset 45 minuuttia ennen peliä – WP 35:n Facebookissa


Kampparit – Botnia klo. 15:00

Katsotaan miten Botnian kaverit jaksavat tänään painaa kovaa kotijoukkuetta vastaa. Ottelun näet Kamppareiden Live-kanavalta.


Leave a Reply