Lauantain tulokset

Akilles – WP 35 8 – 3

Akilleksen 120-vuotisjuhlaottelussa Porvoossa noin 800 katsojaa näki Akilleksen kukistavan WP 35:n selvin numeroin 8-3.

WP 35 kommentoi ottelua seuraavasti:

Akilles voitti ansaitusti 8-3 (3-1) WP 35 Porvoossa. Alusta lähtien hyvää ja vauhdikasta bandyä pelannut Akilles määräsi ottelussa tahdin ja pystyi pitämään sitä yllä 90 minuuttia.

– Tänään ei oltu pelin ytimessä missään vaiheessa ottelua ja syöttöpeli oli huolimatonta. Siihen, kun lisätään vielä kaverin tehokkuus erikoistilanteissa niin tulos oli tämä. Koko joukkue kyllä yritti, että siitä homma ei jäänyt kiinni, kiteytti päävalmentaja Juha Järveläinen kamppailun.

Varkautelaisten maaleista vastasivat Juho Holopainen, Niko Nissinen ja uransa ensimmäisen Bandyliigamaalin tehnyt 17-vuotias Väinö Aho.

Joukkue matkaa yöksi Vantaalle ja jo 18 tunnin päästä vastassa on aina vaikea HIFK

– Tästä nyt palauttelut käyntiin ja huomenna pitää olla klo 13.00 valmis. Huominen on kasvojen pesun paikka, päättää Järveläinen.


Kampparit – OLS 8 – 3

Kampparit kaatoi OLS:n 8-3, selvin numeroin. Mikkeliläisten maalilla debytöi vasta 15-vuotias Iivo Korhonen.

Valmentajat kommentoivat ottelua seuraavasti:

Kamppareiden Olli Manninen oli hienoisen kriittinen omiensa esitykseen. “Lopputulos eli voitto on tietysti hyvä, mutta vähän flegmaattista esitys oli. Vielä on tekemistä siinä, että löydämme toisemme. Puhettakaan ei ollut tarpeeksi tilanteissa. Puolustuksen liikettä on vielä parannettava”.


OLS:n Timo Tiusanen ei ottelun jälkeen erityisemmin selitellyt, vaan oikeastaan antoi tunnustusta Kamppareille. “Me luovutimme tilanteissa liian helposti. Kyllä teillä on potentiaalia. Meillä arki on vähän vaikeaa, mutta näillä mennään, tuumi Tiusanen”.


Leave a Reply