Sunnuntain tulokset

Narukerä edelleen vahva kotonaan

Ennakkoon odotettiin Porista tiukkaa tulosta, tiukkaa vääntöä, jäähyjä, ja taistelua. No tuo odotus ei todellakaan toteutunut, kentällä oli vain yksi joukkue. Narukerälle jopa todella helppo voitto, missä oli Akilles?

Oulussa ennakkoon oli tiedossa kotijoukkueelle vaikea ottelu, ja eipä ole yllätys että OLS:n selkäranka katkesi jo 30 minuutin jälkeen.

Alla hiukan spekulaatiota peleistä

Narukerä vs Akilles 9-0

Akilles oli ensimmäiset 12 minuuttia pihalla kuin lumiukot. Valmentaja Juha Laitinen oli pakotettu aikalisää, kun Tomi Mustonen oli iskenyt kahdesti, ja Kristian Paukkonen kerran taululla siis 3-0.

Aikalisän jälkeen ottelu tasoittui, mutta ei Akilles kyllä kunnolla päässyt otteluun mukaan. Turhautuneisuus purkautui hölmöllä käsille lyönnillä, jonka esitti Rasmus Kettunen. Ansaittu 10 minuuttinen, ja toivottavasti Eero Paavolalle ei käynyt huonommin, vaikka striimissä tilanne näytti pahalle.

Tauolle siirryttiin tilanteessa 4-0, katsotaan tauon jälkeen löytääkö Juha Laitinen Akilleen pelin ytimen, vai jatkuuko ottelu Narukerän hanskassa?

Laitisen taukopuheet eivät tarttuneet vierailijoihin, ja 10 minuuttiin Akilles oli täysin jäässä. Narukerä käytti tämän hyödyksi, ja kahdella maalilla lukemat olivat jo kotijoukkueen ylivoimaa 6-0.

Eero Paavola onneksi pystyi jatkamaan peliään, hänen loisto syötöillään (4), plus yhdellä osumalla hän oli ottelun tähti. On nostettava myös nuori Jesse Aaltonen kahdella osumallaan erinomaisesti onnistujiin.

Vaikea Akilleksesta mitään positiivista kirjoittaa kun loppulukemat ovat 9-0. Nakukerä oli ottelun herra ja hidalko.

OLS vs Veiterä 1-14

OLS jaksoi Veiterän vauhdissa vartin, tämän jälkeen kentällä nähtiin lähinnä Veiterän hallintaa. Maalinteossa onnistuivat vierailijoiden rivistä Valtteri Hauska kahdesti, ja Janne Hauska & Joonas Peuhkuri kerran. OLS kuitenkin aloitti ottelun maalinteon kun Aatu Tiusanen iski 1-0 taululle. No tauolle siirryttiin kuitenkin vierasjohdossa 1-4

OLS romahti toisella jaksolla, ja Veiterä todella hallitsi ottelua. Veiterä nautiskeli, ja iski peräti 10 maalia. Enempää ei jälkipolville jää kerrottavaa, Lopputulos 1-14.