Sunnuntain tulokset

Pahoittelut hieman viivästyksestä

Työt veivät hiukan pidempään kuin oli ajateltu, ja tänään on tarkastettu kaikkien nyt Bandyliigassa pelaavien tilastot. Huomenna sitten niiden kimppuun, ja ne valmiit sitten viimeistään keskiviikkona.

Kampparit vs Narukerä 1-5

Striimin välityksellä katsottuna ottelun alkua vei Narukerä kunnes Kotijoukkue Kampparit iski kavennuksen 2-1, ja ottelu tasoittui selkeästi. Tuon Kampparikavennuksen viimeisteli Leevi Kukkasniemi, tämä oli hänen ensimmäinen Bandyliigamaali – Onnea!

Kampparileirissä harmiteltiin, että jalka ei enää liikkunutbtoisella jaksolla niin kuin toivottiin, ja Narukerä vei ansaitusti ottelun lukemin 1-5.

Akilles vs OLS 6-2

OLS jaksoi ensimmäisen puoliajan roikkua Akilleen kyydissä, mutta vaikka Akilles ei parasta vieläkään esittänyt lukemat olivat selkeät. Santeri Laitinen on jälleen maaliahneena, 3 maalia. Yhteensä Laitinen on iskenyt jo 7 osumaa, kolmessa ottelussa.

HIFK vs JPS 2-8

JPS jatkoi siitä mihin se edellisissä peleissä jäi. HIFK ei pystynyt pienessä lumisateessa haastamaan ensimmäisellä jaksolla Jyväskyläläisiä oikein mitenkään. Taululla lukemat 1-7 kun siirryttiin tauolle.

Toinen puoliaika sitten sujui tasaisissa merkeissä kuten oikeastaan kaikki JPS:n ottelut ovat sujuneet. Nostiko JPS jalan pois kaasulta, vai pääsikö HIFK peliin mukaan? Toinen jakso siis tasattiin lukemin 1-1, ja näin pisteet Jyväskylään lukemin 2-8.

HIFK:n Ilia Sokolov on päässyt hyvään vauhtiin, ja hän viimeiste HIFK:n maalit