Porissa peli jälleen siirretty

Narukerä – Akilles ottelu siirrettiin jään huonon kunnon takia

Porissa jään kunto rupeaa olemaan farssi, jo toinen ottelu jouduttiin siirtämään. Ensimmäisellä kerralla JPS saapui Poriin mutta tuomarit totesivat jään kunnon vaaralliseksi. Ensin yritettiin ottelua siirtää myöhemmäksi, mutta eipä se jää siitä parantunut ja näin Jyväskyläläiset olivat matkustaneet turhaan Poriin.

Nyt sama toistuu, mutta tälläkertaa kärsijänä on Akilles. BandyliigaToimitus tavoitti Akilleen päävalmentaja Jari Hyttisen ja kysyimme millä mietteillä lähes 600 kilometrin bussimatka turhaan tuntui?

Jari Hyttinen mitkä päälimmäiset fiilikset?

Harmittaa vietävästi, ei jäänkunto tunnissa tänään U-16 pelin jälkeen heikentynyt. Jos ongelmia on, niin ilmoitus pitäisi tulla ajoissa. Ei ole järkeä tällaisessa amatööriurheilussa huvikseen ajella Porvoo – Pori – Porvoo matkaa.


Milloin mielestäsi ilmoitus tällaisesta perumisesta pitäisi tulla?

Itse olen kotijoukkueissa pelatessani ollut mukana niin, että peli on jouduttu perumaan, mutta se on tehty aina hyvissä ajoin! Jopa otteluita on siirretty varakentille, kun pääkentän kunto on todettu huonoksi – ihmettelen miten Porissa jo kahdessa ottelussa tilanne on mikä on?.


Kuka kertoi sinulle ottelun perumisesta?

Tuomarit eivät minun kanssa sanaakaan puhuneet. Eivätkä minulle mitään virallista päätöstä kertoneet. Toki olen vain Akilleksen valmentaja.


Milloin ilmoitettiin pelin perumisesta? Mitä ajattelit joukkueen tekevän ennen paluuta Porvooseen?

Eilen Narukerä – HIFK pelasivat klo 15.00. Sen jälkeen junnupeli klo 17.30, ja tänä aamuna myös 9.00. Kävellessäni kohti lämmittelyä kuulin lauseen, joka paljasti, että peli tullaan perumaan. “Päätös” syntyi kentällä kai noin 12:15, eli 45 minuuttia ennen ottelun alkua – kun olimme lämmittelemässä. Minulle asiaa ei kukaan virallisesti kertonut? Olin jo ilmoittanut joukkueelle, että jatkamme lämmittelyä jäällä klo. 13.00, jotta saamme jonkinlaisen treenin aikaan ennen paluumatkaa. Ryhdyimme pelaamaan omalla kenttäpuoliskolla 8v8, mutta se keskeytettiin, jotta jäädytyskoneet pääsivät jäälle.


Ketkä olivat tuomarit?

Ottelussa oli samat tuomarit kuin lauantain Narukerä – HIFK ottelussa.


Mitkä fiilikset jäi pelimatkasta?

Näin asioita ei voi jatkossa enää hoitaa! Peruutukset pitäisi tulla ennen kuin vierasjoukkue lähtee matkaan, varsinkin jos vierailijat matkustavat pelipäivänä, ja jään kuntoon ei ajan puitteissa ole mahdollisuutta vaikuttaa.

Comments (3)

 1. Абдул

  до кокого времени отложили игру?

  • Toimitus

   Сегодня! дата новой игры неизвестна

 2. Urmas Ketola

  Bussikulujen maksu joko Porin Narukerälle tai Bandyliitolle.
  Taitaa Porissa olla hieman yksinkertaista porukkaa ja eivät asiaa muuten ymmärrä.

Leave a Reply