Pisteet jaettiin

HIFK – OLS päätyivät tasapeli 3-3 tulokseen

Iltaottelussa vastakkain olivat HIFK – OLS. Olosuhteet olivat huomattavasti paremmat kuin päivän edellisessä ottelussa.

Ottelu sai salama-alun kun Patrik Huber heitti pitkän OLS:n puolustuslinjan taakse, Aku Ojanen otti pallon hienosti haltuun ja harhautti maalivahdin. Tilanne alle minuutissa 1-0.

23 minuuttia ja nyt vuorossa Milo Laurentin nosto OLS:n linjan taakse. Aku Ojanen oli taas kärkäs, ja paineli OLS puolustajien ohitse, ja tälläsi suoraan vauhdista pallon pömpeliin 2-0.

Peli tasoittui, mutta mitään ihmeellistä ei saatu aikaan ennen kuin 41 minuutilla vasemmasta laidasta noussut Ilari Moisala syöttää pilkun kohdalle, ja hienosti ilmasta pallon lyö HIFK:n maaliin Tatu Ruotsalainen. Maalissa Eelis Laitisella ei ollut mitään mahdollisuuksia. Tauolle siirrytään 2-1 HIFK:n johdossa.

OLS nousee tasuriin

Toista puoliaikaa pelataan lähes 6 minuuttia kun ikinuori Ilari Moisala päättää itse ottaa vastuuta ja vie yksilösuorituksella lukemat 2-2.

9 minuuttia myöhemmin Ilia Sokolov antaa HIFK:n kulman, pallo löytää tiensä Patrik Huberille, joka tällää sydämen kyllyydestä tilanteeksi 3-2. Kuten eilen olisi HIFK:lla tässä kohtaa ollut mahdollisuus naulata ottelu, mutta ei. HIFK:n valmennuksella riittää miettimistä huomiseksi, ja varmasti vielä harjoituksiin ennen kauden avausta.

OLS ylsi vielä ottelun viimeisen 10 minuutin aikana parantamaan, kun HIFK odotteli loppuvihellystä. 3 minuuttia ennen loppua mitättömästä tilanteesta nousi voittajana Ilari Moisala joka tälläsi aivan maalin kulmalta pallon ylös ja näin tulos kirjattiin lukemiin 3-3.

Rankkarit vei OLS

Kuten Suomen Cuppiin kuuluu, ratkaistiin vielä ottelun voittaja rankkareilla.

OLS aloitti ja lyömään tuli Matti Immonen, kuitenkin Immosen laukauksen maalissa torjui hienosti Eelis Laitinen. Seuraavaksi HIFK laittoi Otso Ikävalkon pilkulle, ja hän iski HIFK johtoon. OLSilta vuoroon saapui kaikissa OLS maaleissa mukana ollut Ilari Moisala. Siellähän se maalissa oli ja jälleen oltiin tasoissa.

Patrki Huber astui HIFKL:ta laukomaan, mutta hienosti Jere Penttilä torjui ja edellen oltiin tasatuloksessa. OLS lyöjäksi tuli tuttu Antti Pesonen, joka yleisön toiveesta myös iski pallon HIFK:n maaliin. OLS siirtyi samalla johtoon. Viimeisenä laukomaan tuli Aku Ojanen jonka laukaus painui maalin ohitse ja OLS. voitti rankkarit 1-2

HIFK Parhaat: Aku Ojanen & Patrik Huber

OLS:n parhaat: Ilari Moisala & Tatu Ruotsalainen

Ottelut jatkuvat huomenna klo: 10.00 Narukerä – HIFK, tässä ottelussa ratkaistaan finaalijoukkue – Ottelun voittaja pääsee pelaamaan toisen lohkon voittajaa vastaan 6.1.2023

Toinen ottelu pelataan klo: 13.00 kun kotijoukkue OLS kohtaa Akilleksen, ottelulla ei muuta merkitystä ole kuin seurojen sijoitukset.