Narukerä selkeästi vahvempi

Narukerä vei, ja Akilles rimpuili vastaan

Akilleksen osalta ottelu ei oikeastaan voinut alkaa harmillisemmin. Lähes ensimmäisestä hyökkäyksestä myöhemmin hyvin pelannut Rudolf Sadakov joutui rikkomaan rangaistusalueella. Rankkarin sijoitti varmasti Akilleksen maaliin Joona Rajala, eikä Iikka Lempinen voinut maalille mitään 0-1. Peliä oli pelattu tässä kohtaa vain reilu minuutti.

12 minuutilla Eero Paavola nosti omalta puolelta vasemmalta, yli koko Akilles puolustuksen ja ”keskityksen” perään luisteli liukkaasti Ville Aaltonen otti pallon hienosti alas, ja viimeisteli lukemiksi 0-2

20 minuuttia oli tulossa kelloon kun edelleen liukas Ville Aaltonen pujotteli Akilles puolustuksen lävitse ja oli jo nostamassa käsiä pystyyn, mutta Akilleksen maalivahti Iikka Lempinen loisto torjunnallaan esti maalin tulon. Kuitenkin Akilleksen puolustus ei ollut hereillä ja takaa tilanteeseen tullut Kristian Paukkonen sai vapaasti siirtää lukemat 0-3.

Vielä jakson loppupuolella 35 minuutin kohdalla Eero Paavola nosti jälleen vasemmalta laidalta rangaistusalueelle, nyt Akilleksen pakista pallo kimposi sivuun ja taustalta tilanteeseen luistellut Veeti Kujansuu iski hienolla lyönnillä tauko tulokseksi 0-4.

Ottelun ensimmäinen jakso pelattiin kovassa vesisateessa, mikä todella hankaloitti pelaajien syöttöjä. Tästä johdosta nähtiin paljon pitkiä palloja, sekä maalivahtien pitkiä heittoja.

Toinen jakso enemmän pelailua…

Valitettavasti kova tuuli ja vesisade jatkui myös toisella pelijaksolla. Näin ollen kaikki hienoudet jäi näkemättä.

yli 20 minuuttia toista jaksoa painittiin sekavissa tunnelmissa, ja hiukan tunteetkin kuumenivat. Mitään merkittävää ei tapahtunut, kun jää oli veden peitossa. Molemmille joukkueelle sää oli sama, mutta kyllä tänään Akilles hyötyi enemmän surkeasta kelistä.

Eniten ottelun kulusta innoissaan olivat katsomon Trömpperit, jotka pelipaidat päällään innostuivat kommentoimaan tuomari kolmikon ratkaisuja.

82 minuutin kohdalla päätti Akilleksen Andreas Flinck Näyttää Narukeräpuolustukselle, että vesisateessa voi kuljettaa pallon. Hän kiersi puolustuksen suojaten hyvin palloa, ja nostaen pallon Narukerän pömpeliin taululle 1-4. Jokohan nyt saataisiin peli aikaiseksi?

88 minuutilla Narukerä iskee 1-5 maalin, mutta Trömppereiden riemuksi tuomarit hylkäävät maalin korkeana mailana.

90 minuuttia – Lopputulos 1-4, eikä pelistä jää sen enempää kirjoitettavaa…

Akilleksen parhaat tänään: Rudolf Sadakov & Iikka Lempinen

Vastaavasti Narukerän parhaat: Eero Paavola & Ville Aaltonen