Niska siirtyy Ruotsiin

Botnia menettää tärkeän pelaajan

Botniassa pelanut Pekka Niska on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Falu BS:n kanssa.

Falu BS:n sivuilla kerrotaan seuraavaa: “Pekka on ahkera keskikenttäpelaaja/hyökkääjä, jolla on hyvä laukaus. Hän on täydellinen henkilö joukkueeseen. Erittäin kunnianhimoinen oikean ikäinen pelaaja, jolla on johtamisominaisuuksia, sanoo Pär Bäckmans.


Pekka odottaa innolla seuraan liittymistä

“Oli aika kokeilla jotain uutta, tämä on todella jännittävää. Minulla on joukkueessa vanhoja joukkuetovereita – Simon Främgård ja Lukas Mårdberg – jotka ovat puhuneet positiivisesti BS:stä, ja nyt seura on allekirjoittanut sopimuksia myös mielenkiintoisten nuorten pelaajien kanssa, joten Falu BS näyttää todella lupaavalta joukkueelta”, sanoi Pekka, joka teki 20 pistettä (14+6) 24 ottelussa Botnialle viime talvena.


Kuudes suomalainen seurassa

Pekasta tulee myös BS-historian kuudes suomalaispelaaja Juhani Turpeenniemen, Heikki Raitavuon, Jari Hyttisen, Rasmus Lindqvistin ja Tommi Pikkuhookanan jälkeen. .


Falu BS 2022-23

Patrik Hedberg, Anton Lundberg, Simon Främgård, Simon Winther, Emil Arvin, Eskil Hjelm, Isac Johansson, Philip Östlund, Elliot Hellström, Rasmus Waldenström, Lukas Mårdberg, Oscar Larsson, Nils Axling, William Larsson, Pekka Niska.

Leave a Reply