HIFK vei niukasti

Akilles HIFK 4-5 (0-4)

Ottelu oli etukäteen mielenkiintoinen kun Akilleksen päävalmentaja vihdoin pääsi ”koutsaamaa” joukkuettaan HIFK:ta vastaan. Laitinen on kaikkien jääpalloa seuraavien mielessä kuitenkin HIFK-mies. Nyt kuitenkin Laitinen johtaa vihreässä asussaan Porvoolaisia Bandyliiga menestykseen.

Ottelu ei ensimmäisellä jaksolla aivan mennyt Laitisen piirustuksien mukaan kun HIFK johti tauolle mentäessä tyylipuhtaasti 0-4 lukemin. Akilles ei oikein saanut koneestaan mitään irti ensimmäisen 45 minuutin aikana, kun taas esim. HIFK:n Aku Ojanen kuritti Porvoolaisia samassa ajassa jo kolmesti

Toinen jakso Akilleksen

Laitinen sai puoliajalla iskostettua pelaajilleen kuitenkin uskoa, ja saimme nähdä aivan erilaisen Akilleksen. Joukkue oli selvästi herännyt!

Ensimmäisen Akilleksen maalin lukemiksi 1-4 iski kotijoukkueen kapteeni Rolf Larsson. Tämän jälkeen HIFK.lla ja Aku Ojasella oli mahdollisuus iskeä rankkarista naula Akilleen arkkuun, mutta porvoolaisten maalilla oltiin eri mieltä – hieno torjunta ja peli oli avoinna.

Nordströmi ja Laakkosen tehtyä maalit oltiin jo lukemissa 3-4, ja tässä kohtaa Laitinen ottikin aikalisän. Tämä osoittautui oivaksi teoksi, koska heti aikalisän jälkeen Nordström maalasi, ja taululla komeili luvut 4-4 – tätä ei edes HIFK:n valmentaja Toni Saukkonen ei olisi halunnut nähdä.

Tänään ei kuitenkaan ollut Akilleksen ilta, ja heti seuraavasta hyökkäyksestä rikottiin rankkarialueella, ja Aku Ojanen pääsi kokeilemaan jo kolmannen kerran ottelussa rankkarin osumista verkon perukoille. Ojanen onnistui toisen kerran ottelussa, ja näin tilanne 4 minuuttia + lisäaika ennen HIFK:lle 4-5.

Akilles ei enää loppuun saanut kuin aivan lopussa kulman, mutta siitä ei mitään vaarallista saatu aikaan, ja näin HIFK oli ottelussa niukasti parempi.

HIFK:n parhaat: Ilia Sokolov & Tuukka Järvinen

Akilleksen parhaat: Rolf Larsson & Matti Vainio

Ottelut jatkuvat huomenna klo: 13.00 Akilles – Narukerä ja klo: 16.00 HIFK – OLS otteluilla. Alla linkki Jarmo Snellmanin Youtube kanavaa, josta voit katsoa ottelut suorana!