Mikkelin Kampparit uutisoi

  Kampparit valmistautuu alkavaan kauteen valmennusvastuuseen siirtyneen Olli Mannisen johdolla

  Seuraavassa joukkueen kuulumisia:

  Miten joukkueen kesä on sujunut, Ola?

  No hienostihan helteinen kesä on sujunut, kiitos! Kevät ja vähän alkukesää treenattiin ryhmänä ja omatoimijaksokin sujui hienosti. Fysiikkavalmennuksesta vastaavan Tuula Sviilin laatimat yksilölliset treeniohjelmat ovat antaneet mahtavan lisän valmistautumiseen ja tällä hetkellähän painetaan jo kolmesti viikossa jäällä.

  Miltä joukkue vaikuttaa ja mikä on ryhmän vahvuus?

  Joukkueen vahvuus sopimuspelaajien osalta on tällä hetkellä 14+2, ja paria lisäsopimusta vielä hiotaan. Sanoisin että ryhmä on verrattain pieni mutta erittäin laadukas. Sopimuspelaajien lisäksi harjoitusvahvuuteen kuuluu ryhmä meidän omia lupaavia nuoria, joista useampi saanee viime kauden tapaan näyttöpaikkoja ja arvokkaita liigaminuutteja alkavalla kaudella.

  Iisakki Kaivola valitsi mestari-Akilleksen, nuori maalivahti Jere Korhonen sai huikean näyttöpaikan Ruotsin pääsarjan TelluksessaJaakko Kyllönen muutti opiskelupaikan myötä Jyväskylään ja Vili Korhonen aloittaa puolestaan opettajaopintonsa Raumalla. Toivotamme kaikille herroille onnea, menestystä ja kaikkea hyvää uusissa ympyröissään!

  Äärettömän iloinen olen puolestaan siitä, että saimme tutun tehomiehen Santeri ”Ässä” Laitisen Helsingistä vahvistamaan hyökkäyspäätä. Viimeisin sopimus kirjoitettiin eilen viime kaudella WP35:n keltapaidassa lainasopimuksella viilettäneen juuri 21 vuotta täyttäneen Esu Rytkösen kanssa. Menetyksiä on tällä kertaa enemmän kuin tulijoita, mutta meidän oma nuorisokaarti on taas vuoden kokeneempaa ja tämä joukkueen kokeneempi kaarti on selvästi motivoitunutta hakemaan revanssia vähän tylysti puolivälieriin päättyneen kauden jäljiltä. Ryhmän tunnelmat ovat oikein positiiviset.

  Suomen Cupin ja Bandyliigan otteluohjelmia vielä odotellaan ja korona jarruttelee matkustelua, mitä joukkueen syksy pitää sisällään?

  Tietysti treenataan niin hyvin kuin pystytään ja katsotaan miten tilanne kehittyy. Oman kaupungin jäähalleista saamme hienosti jääaikaa, kiitos Mikkelin Kaupungin. Ison jään leirejä ei ole koronatilanteen vuoksi lyöty lukkoon, mutta katsotaan mitä alkava syksy tuo tullessaan. Syksyn edetessä koko ryhmällä tulee olemaan kaksi rokotetta ja se antaa osaltaan turvaa toimintaan.

  Mikkelin Kampparit, sopimuspelaajat 9.8.2021

  25       Eetu Sviili                         MV

  35       Lasse Korhonen           MV

  2         Joni Maaranen

          Sami Mikkola

  6         Tomi Hauska

  7         Karo Liimatainen

  13       Severi Noponen

  15       Elmeri Hämäläinen

  20       Aapo Pulkkinen

  21       Esu Rytkönen

  33       Topi Saukkonen

  55       Janne Hauska

  57       Valtteri Hauska

  61       Aki Manninen

  68       Ville Särkkä

  93       Santeri Laitinen

  Leave a Reply