Lauantain ottelut

Tänään 3 ottelua

Tänään tulessa on 6 joukkuetta, kun Helsingissä jouduttiin HIFK:n 125-vuotisjuhlaottelu perumaan (ottelun uusi pelipäivä ilmoitetaan myöhemmin). Kalliossa ei kenttää siis saatu vieläkään pelikuntoon. Bandyliigan seuraajille on kuitenkin tarjolla 3 hyvää ottelua, joten kaikki katsomoihin kannustamaan omia!


WP 35 – Botnia Klo: 15.00

WP 35 kommentoi ottelua seuraavasti:

WP 35 jatkaa Bandyliigaa lauantaina Kämärillä, kun vastaan tulee vieraita Helsingistä, Botnia. Alkukaudella yhden voiton viidestä ottelusta ottanut Helsinkiläisryhmä paransi otteitaan tiistaina häviämällä tiukahkon ottelun jälkeen Akillekselle 7-3. Varkautelaiset palasivat puolestaan etelän reissusta tyhjin käsin, kun sunnuntaina se kaatui viimeistelyyn HIFK:n vieraana. Nyt onkin kotijoukkueella mahdollisuus muuttaa kurssia Botnian kustannuksella.

– Botnialla on mielenkiintoinen ryhmä kasassa ja tulossa on taas dramaa ja käänteitä varmasti. Lauantaina meidän on oltava kaikilla osa-alueilla teräviä, jos pisteille halutaan, toteaa toinen valmentaja Ilkka Hoffren.

Botnian vaarallisimmat pelaajat alkukaudella ovat olleet Onni Autinen ja Tero Määttälä. Myös kokenut, joukkueen kapteeni Juri Schreck on Botnian pelin sielu.

– Turha puristaminen on saatava tekemisestä pois ja rentoutta tilalle, päättää Hoffren.

Mikäpä olisi Varkautelaisille parempaa ajanvietettä lauantaina ennen futiksen MM-puolivälieriä kuin draamaa ja käänteitä varmasti sisällä pitävä bandytaisto hyvässä talvikelissä.

Botnianleiri ei kotisivuilla, tai sosiaalisessamediassa ottelua ole kommentoinut

Valitettavasti tietojemme mukaan, Varkaudessa ei striimata pelejä, joten emme voi jakaa linkkiä – kun sitä ei ole – toivottavasti WP 35 saa vielä tämänkin kuntoon, niin saadaan kaikki nauttia Varkaudessa pelattavista otteluista.


OLS – Narukerä Klo: 15.00

OLS uutisoi ottelua:

OLS on pelannut Bandyliigassa varsin tiiviisti – joka viikonloppu on ohjelmassa ollut otteluita.
Kuluva viikko on hieman kevyempi, kun ohjelmassa on vain yksi ottelu.
Ottelu Narukerää vastaan on samalla runkosarjan puoliväli OLS:lle – pelitahti on siis ollut varsin kova, kun neljään viikkoon on runtattu läpi jo puolet runkosarjasta.

Narukerä sarjassa ilman tappiota

OLS:n seitsemän tähänastista peliä ovat tuottaneet kolme pistettä – mukaan mahtuu tasuri HIFK:sta, voitto Veiterästä ja viisi tappiota. Vierailevan Narukerän saldo on kaksi voittoa ja tasapeliä, Kerä on Kamppareiden ohella toinen joukkue sarjassa, jolla ei ole vielä tappioita.

OLS:n edellinen ottelu sunnuntaina antoi kovasti uskoa joukkueen tekemiseen. Vierasvoitto Veiterästä on harvinaista herkkua ja siihen peliin peilaten on OLS:lla hyvä mahdollisuus myös Narukerää vastaan.

Ottelun valmistava treeniviikko on ollut valitettavan repaleinen ja ottelukokoonpano selvinneen lopullisesti vasta lauantaina.

Narukerän sosiaalisessamediassa ottelusta seuraavaa:

Kerä matkustaa Ouluun kahden ottelun voittoputkessa. Viime viikolla joukkue otti ensin tärkeän vierasvoiton Porvoossa, jonka jälkeen JPS kaatui maali-ilottelun jälkeen Amiko-areenalla.

– Perjantaina mentiin vaikeimman kautta, mutta joukkueen kärsivällisyys palkittiin ja mielestäni ansaitsimme pisteet. Sunnuntaina tehostimme kontrapelaamista ja hyökkäyksissä lisäsimme enemmän voimaa maalille, mikä näkyi tulostaululla. Hienoa, että jätkät saivat onnistumisia ja sitä kautta lisää uskoa omaan tekemiseen, valmentaja Tuomas Erkkilä toteaa.

Lauantaina vastaan asettuvan OLSin kanssa tulee Erkkilän mukaan olla varuillaan.

– Oulussa odottaa hyvin valmennettu joukkue, joka kävi Lappeenrannassa raapimassa pisteet mukaansa. Se kertokoon kaiken oleellisen. Meidän täytyy siis onnistua hyvin ja jatkaa oman pelin kehittämistä, mikä on toki ottanut jo harppauksia eteenpäin. Mutta edelleen on paljon työtä tehtävänä.

Ottelua pääsette seuraamaan alla olevasta linkistä!


JPS – Kampparit Klo: 15.00

JPS Uutisoi kotisivuillaan ottelusta seuraavaa:

Lauantaina JPS hakee kauden toisessa kotipelissään revanssia Mikkelin Kamppareista.

JPS pelaa lauantaina 10.12. kauden toisen kotiottelunsa, kun vastaan luistelee Mikkelin Kampparit. Palloseura lähtee hakemaan revanssia Kamppareista, joka voitti oman kotiottelunsa tiukasti 4-2.

JPS-kapteeni Lasse Tammilehto odottaa lauantain peliä innokkaasti oltuaan pois kokoonpanosta viimeiset kaksi ottelua ja näin ollen jäi välistä joukkueen ensimmäinen kotiottelukin. “Jääpallo on parasta paikan päällä!” sanoo Tammilehto ja muistuttaa faneja laittamaan lämmintä päälle ja suuntaamaan kohti Viitaniemen katsomoita. 

Kamppareiden leirissä ottelua kommentoitiin seuraavasti:

Päävalmentaja Olli Manninen odottelee viikonvaihdetta tyynenä, mutta sanoo, että edessä on tiukka viikonloppu.

-Viikonvaihteessa ovat edessä kovat haastajat. Toisaalta meillä on vahva usko omaan tekemiseen. Ilman muuta neljää pistettä tavoitellaan kahdesta ottelusta, sanoo Manninen.

Kampparit lähtee viikonvaihteen matkaotteluihin sarjakärjessä. Takana on viisi ottelua ja yhdeksän pistettä. Voittoja on neljä, tasapelejä yksi.

Viikonvaihteen vastustajista Akilles on Kampparien jälkeen sarjan kakkosena ja JPS viidentenä.

JPS on luonteeltaan luisteleva ja energinen joukkue, ja Akilles puolestaan saanut vahvistuksia.

Kamppareilla on luottamus osaamiseensa. Viime viikonvaihteen kotiotteluista OLS:n kaataminen oli työvoitto, mutta Botniaa vastaan mustat esittivät todella hyvää peliä.

– Varsinkin Botnian ottelun 90 minuuttiin olen tyytyväinen, sanoo Manninen.

-Sanoisin, että olemme menneet eteenpäin. Siinä mielessä lähdetään luottavaisena vierasotteluihin, mutta on tosin myös onnistuttava.

Edustusjoukkueen ryhmä on pelikunnossa. Varusmiespalvelustaan suorittavat ovat myös jo olleet palveluksensa loppuvaiheissa harjoituksissa mukana, joten Manninen pääsee kokoamaan avauskokoonpanon ilman poissaolo-ongelmia.

Ottelua voittte seurata alla olevasta linkistä!


Leave a Reply