Laibert palaa HIFK:n riveihin

Ensimmäinen vahvistus selvillä

Richard Laibert palaa HIFK:n pelipaitaan kaudeksi 2022-2023. Laibert pelasi viime kauden Akilleksen joukkueessa. Ennen Akillekseen siirtymistä Laibert edusti HIFK:ta 7 kautta, joten tuleva kausi tulee olemaan Laibertin 8. kausi seurassa.

Laibert on monipuolinen pelajaa, jota voidaan hyödyntää monella eri pelipaikalla. Laibert on jo liittynyt mukaan joukkueen harjoituksiin.

– Loistavat fiiliiset tulla takaisin kilpipaitoihin ja päästä edustamaan HIFK:ta. Odotukset joukkueesta on kovat – halutaan pelata nousujohteisesti ja kehittää peliä niin, että parhaat pelit pelataan keväällä. Samalla halutaan, että meidän peli myös kehittää yksilöitä, niin vanhempia kuin nuorempia siinä ohessa. Halutaan pelata rohkeaa pallollista peliä ja samalla olla nöyriä tekemään töitä, kertoo Laibert.

– Mahtavaa päästä takaisin Brakulle pelaamaan. Toivottavasti ensi kaudella fanit löytää paikalle sankoin joukoin. Nähdään Brakulla!, lopettaa Laibert.


Rosteri 2022-23

Avainpelaajista mm. kapteeni Tommi Niittylä ja varakapteeni Patrik Huber jatkavat Rödan pelipaidassa ensi kaudella.

Tässä vaiheessa on tosin selvää, että Leevi Laitinen, Patrick Backman, Joonas Janhunen ja Dante Lindblad jättävät joukkueen. Laitinen ja Backman siirtyvät pelaamaan Ruotsiin ja Janhunen muuttaa töiden perässä takaisin Mikkeliin. Lindblad palaa takaisin Porvooseen vahvistamaan Akilleksen vajaata rosteria.


Vahvistuksia joukkueeseen on myös tiedossa ja HIFK tiedottaa uusista pelaajasopimuksista lähiaikoina!

Leave a Reply