Kevätkokous, Tiedotusasiat

Jääpallokauden parhaat palkittu – Alla Bandyliigaan liittyvät palkitut

Suomen Jääpalloliitto palkitsi kauden 2020-2021 parhaat kevätkokouksen yhteydessä 22.5.2021. Vuoden 2021 jääpalloilijaksi valittiin Tuomas Määttä ja vuoden naisjääpalloilijaksi Susanna Simola.

Vuoden parhaat kaudella 2020-2021

Fair Play-palkinto: Kampparit (315 min).

Pistepörssin paras: Eetu Peuhkuri Veiterä.

Maalikuningas: Denis Sadakov Akilles.

Vuoden jääpallokuva 2021: R1ku Exposures | Riku Laukkanen | Kuvat.fi. Narukerän Kasper Perdén ja HIFK:n Tomi Tastén Bandyliigan ottelussa HIFK-Narukerä Brahen kentällä 10. tammikuuta 2021. Ilmava ja laadukas kuva jossa päähenkilö omissa korkeuksissaan ja katse tiukasti pallossa. Lumisade myös korostaa että kyse on ulkolajista.

Vuoden Kunkku: Petri Kuusela. Pelaajien valinta vuoden erotuomariksi, rauhallinen, arvovaltainen ja arvostettu.

Vuoden Linjuri: Aapo Kyllönen. Nuorempaa sukupolvea (27 vuotta) ja nouseva kyky, joka tuomitsi myös kuluneen kauden SM-finaalissa.

Vuoden valmentaja 2021: Jari Hyttinen Akilles. Johdatti seuran toista vuotta peräkkäin triplaan, eli runkosarjan , Suomen Cupin ja Bandyliigan voittoon. Kova halua kehittää joukkuetta ja kehittyä valmentajana.

Bandyliigan paras pelaaja 2020-2021: Eetu Peuhkuri Veiterä. Yksilönä monipuolinen ja joukkueen kantava voima, valittiin pelaajien keskuudessa kauden parhaaksi. Kova halu voittaa.

Leave a Reply