HYVÄÄ JUHANNUSTA!

BandyliigaToimitus toivottaa kaikille jääpallonystäville Hyvää Juhannusta!

Suomessa jääpalloväki viettää keskikesää mökeillä, nauttien lämpimistä keleistä. Toisin on naapurimaa Ruotsissa.


Juhannusottelu Broberg – VSK päättyi 7-5

Aloitimme ottelujärjestelyt todella myöhään

Paikalle saapui yli 1300 jääpalloihmistä, palvelupisteemme toimivat täydellä teholla tarjoiluteltoissa. Livebändit, näytteilleasettelijat ja muut toimijat värittivät iltaa. Paikalla oli saapunut myös paljon lapsia, joten olemme erittäin tyytyväisiä. 

Sanoimme etukäteen, että jos voimme tavoittaa 1 000 – 1 500 ihmistä, olemme erittäin tyytyväisiä ja onnistuimme. 

Tapahtuma oli järjestetty klo: 16.00 – 23.00 välille, ja ottelutapahtuma oli siis menestys kertoo Brobergin seurajohtaja Svenne Olsson


ihmiset eivät halua kesällä mennä kylmään halliin?

Enko otsikon lause totta vai tarua? – Ei, tai saattaa osittain olla, mutta jos totta puhutaan, niin kaikki katsoivat bandyä ensimmäisen puolen tunnin ajan. Toisen puolen tunnin aikana tarjoiluteltassa oleskelee enemmän ihmisiä, ja viimeisen puolen tunnin aikana noin puolet siellä helteessä. Sen täytyy olla “tapahtuma”, jossa ei tarvitse keskittyä 90 minuutin bandyyn toteaa Olsson.

Tietysti tämä kaikki on myös hauskaa, mutta luulen, että 70 prosenttia saapuvista näkee luultavasti koko tapahtuman “idean” ja sitä kautta saapuavat nauttimaan tapahtumasta. 

Ihmiset haluavat viettää aikaa, tavata toisiaan, syödä silliä, jutella ja viettää mukavaa iltaa. Mielestäni tämä on vähintään yhtä tärkeää kuin itse jääpallo ja niin sen pitääkin olla.

Onnistunut tapahtuma, joka todistaa, että bandyllä ei ole koskaan merkitystä säästä, tuulesta ja vuodenajasta riippumatta.

BandyliigaToimitus toivoo, että myös Suomessa voimme tarjota mahdollisimman nopeasti vastaavia tapahtumia – HYVÄÄ KESÄÄ!

Leave a Reply