Braku, Helsinki

Pitkään jatkunut remontti valmis elokuun lopussa

Kallion urheilukentän eli Brakun yli vuoden kestänyt remontti valmistuu vihdoin elokuussa. HIFK pääsee upouudelle kentälle heti marraskuun alussa, jos säät suosivat.

Brakun tekonurmipinta, Koripallokentät, Päätyjen aidat, Suojaverkot, ja Tulostaulu uusitaan. Lisäksi kentän valaisimet on jo vaihdettu led-valaisimiksi. Unohtaa ei saa, että kentän pohjat, putkistot ja jäädytyskoneet ovat myös uusittu tai huollettu uudenveroisiksi.


Helsingin hienoin kenttä?

Brahen kenttää voi pian kutsua jo kuntonsa puolesta Helsingin yhdeksi parhaimmaksi urheilukentäksi, ja varmasti parhaaksi jääpallokentäksi.

Koko HIFK:n jääpallojaosto odottaa jo innokkaana kesän kulumista, ja syksyn jälkeistä kotikentälle siirtymistä. Peukalot on pystyssä koko organisaatiolla, että vihdoin evakko Ogelin “betonihelvettiin” olisi ohitse. Odotamme että seura pääsisi harjoittelemaan ja pelaamaan ottelut “kotona” omalla kentällä, Brakulla sanoo seuran taustalla toimiva henkilö. Nyt ei ainakaan kotijoukkueen pisteet ole kiinni kentän olosuhteista, kiitos Helsingin kaupungilla kentän kunnostamisesta jatkaa HIFK:n toimija.

BandyliigaToimitus käy tutustumassa Brakuun, kun remontti valmistuu – uutisoimme varmasti asiasta, kunhan kenttä on valmis.

Leave a Reply